OSEĆAM BOLOVE OD JUTRA, NIJEDAN LEK MI NE POMAŽE: Saša Joksimović muku muči sa želucem! Ponekd popijem čašicu rakije

12:19

18.01.2023

Podeli vest:

Pritnscreen/RTS

Glumac Saša Joksimović od detinjstva muči muku sa zdravstvenim problemom koji je sve češći u današnje vreme a odnosi se na bolove u želucu. Kako kaže, ovaj problem ima još od školskih dana, a više mu nijedan lek ne pomaže.

On je gostujuću u emisiji RTS ordinacija objasnio kakve simptome ima i šta su mu govorili lekari kada je išao na preglede u pokušaju da reši ovaj problem.

– Kod mene je situacija da sad u ovom trenutku imam bol u želudcu. Ujutru kada ustanem takođe me boli želudac. To je osećaj nelagodnosti, tupog bola iznutra. Nijedan lek mi ne pomaže. Nekada su imali dejstvo ali sada više ne. Neretko dođem u situaciju da moram otići i na infuziju gde mi daju koktel raznih lekova kako bi mi umirio stomak. Kada mi dođe žuta minuta, a ona boga mi traje petnaestak dana. Još od srednje škole sam muku mučio sa tim. Sedam, osam puta sam gutao sondu, kada su mu ustanovili heliko bakteriju. Poslednji put sam bio, lekari su mi rekli da tako nešto još nisu videli, da moj želudac izgleda kao lubenica. Sva krv, sluz mi se spušta niz želudac i tada su mi ustanovili upalu donjeg dela jednjaka i gastritis – rekao je glumac.

Saša Joksimović je dodao i da nikada nije imao probleme sa gorušicom što bi bilo tipično za problem koji ima. Takođe, dodao je i da sada ima malih oscilacija sa kilažom te da se ugojio pet kilograma koje bi trebao da eliminiše.

– Meni su dijagnostikovali da sam probleme dobio od loše, suve hrane. Alkohol ne pijem inače, ali kada mi nijedan lek ne pomaže, uzmem gutljaj domaće rakije i čini mi se da mi odmah prođe nelagoda. To ne znači da se trebamo lečiti rakijom, ali ponekad pomaže – objasnio je glumac.

Joksimović je danas popularan po nekoliko istaknutih uloga ali i povremenim voditeljskim angažmanima. Ipak, neretko je na ovom putu sticanja slave često bio upoređivan sa svojim rođenim bratom, pevačem Željkom Joksimovićem.

(Pančevac/RTS)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.