JAVNI ČAS IGRAČA SAVREMENE IGRE: Pančevačke balerine 18. januara predstaviće se na sceni Kulturnog centra. Ulaz slobodan

22:33

17.01.2023

Podeli vest:

Fotografski studio Goran Nikolić

Učenice pančevačke Baletske škole „Dimitrije Parlić” na čelu sa nastavnicom i koraografom Teodorom Stoševskom, održaće javni čas na velikoj sceni Kulturnog centra Pančeva.  

Javni čas biće održan u sredu 18. januara, sa početkom u 18 sati.

Publici će se predstaviti savremenim igrama na temu „EVOLUTION OF LOVE” (Evolucija ljubavi), a ulaz je slobodan.

 

Promo plakat Studio „Nikolić”

 

U programu učestvuju: Lola Filipović, Milica Isakov, Jelena Stojanovski, Ksenija Petrović, Anastasija Petrović, Magdalena Vlajić, Mina Madžarević, Nikolina Đurđev, Milica Rankov, Una Obrđan, Jelena Petrov, Anderea Korunovski, Nađa Repak, Jana Anđelevski, Frida Temelkovski, Sonja Mitić, Daunja Damjanović, Lenka Stojanović, Lenka Filipović.

Promo plakat Studio „Nikolić”

Na ideju sam došla spontano, a vredno smo radile i tokom školskog raspusta, rekla je za Pančevac Teodora Stoševska nastavnica Savremene igre u BŠ „Dimitrije Parlić”.

Fotografski studio Goran Nikolić

Kulturni centar Pančeva je pokrovitelj ovog javnog časa. Svi okupljeni na projektu rade volonterski od učesnika i stručnih saradnika Zorane Mitrović, Marijane Gavranović i Šaše Kneževića, preko voditeljke, sjajne Zorane Šteković, do fotografa i štamparije. Veliku podršku dali su i roditelji.

Promo plakat Studio „Nikolić”

 

Teodora Stoševska kao nastavnik Savremene igre u BŠ „Dimitrije Parlić” u Pančevu radi od 2021. godine.

Rođena je u Beogradu, 1990. godine. Diplomirani je igrač Savremene igre Srednje baletske škole „Lujo Davičo” u Beogradu, u klasi prof. Katarine Stojkov Slijepčević, a potom završila i Učiteljski fakultet u Beogradu. Igrala je različite uloge u repertoarskoj predstavi Narodnog pozorišta u Beogradu „Krcko Oraščić” klasičnog i neoklasičnog repertoara u koreografijama Vladimira Logunova. Imala je zapažene uloge u BITEF Teatru u predstavama savremene igre „Igrališta duša” i „Mali princ” u koreografiji Katarine Stojkov Slijepčević. Bila je deo igračkog ansambla Pozorištana Terazijama. Igrala je u Baletskom studiju Ivanke Lukateli u Narodnom pozorištu u Beogradu.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.