UMESTO PESME, MUK NA BALU ROMA U SARAJEVSKOM HOTELU: Voditeljka Edina Šukalo izdahnula na ramenu pevačice Amele Zuković

22:27

16.01.2023

Podeli vest:

Privatna arhiva

 

Umesto pesme i veselja, na tradicionalnom sarajevskom Balu Roma u subotu, koji je trebalo da bude održan u hotelu “Heco” – tuga, neverica, suze… Voditeljka Edina Šukalo, koja je dugo godina radila u “Kalman radiju” samo se naslonila na Amelu Zuković, a onda izgubila svest. Tu je izdahnula.

Hitna pomoć je stigla prekasno, jer sve se odigralo munjevitom brzinom. Još nije zvanično saopšen uzrok smrti, ali se pretpostavlja da je voditeljku srce izdalo.

Bal Roma je otkazan, a svi učesnici u program su šokirani. Iza 51-godišnje Edine Šukalo (Džemidžić) je ostalo troje dece i suprug Adnan.

Njena ćerka Hena Šukalo emotivnom porukom oglsila se na društvenim mrežama:

– I dok pišem, u meni se meša hiljadu emocija, od neizmerne tuge, sreće što si me baš ti rodila, do ljutnje. Za mene si sve uradila, bila dobra majka i prijateljica, pomogla mi da izrastem u osobu kakva sam danas. Jedino što bih promenila u vezi sebe je, da sam ti dala sve što zaslužuješ, a zaslužuješ svemir. Ni u kojem trenutku nisam pomislila da bih mogla ostati bez tebe. Zauvek je otišao deo mene i tu bol niko i nikada neće moći nadoknaditi. Žao mi je što više trenutaka nisam provela s tobom, ali nažalost to sam kasno shvatila.

Ostavila si mi iza sebe bogatstvo, dve devojke i čoveka i ja ti obećavam dat ću sve od sebe čuvajući njih, jer ti si me naučila da budem jaka.

A pošto sam takva, učinit ću sve što mogu i da donesem pravdu, jer da je normalan zdravstveni sistem ti bi možda danas došla sa osmehom na licu sa svoje emisije.
Molim vas, zagrlite i čuvajte svoje roditelje, sestre, braću… Ne dozvolite da dođete u situaciju da vam je žao što ih niste zagrlili i na lica im izmamili još jedan osmeh.

Hvala ti mama i volim te beskrajno!

Hvala i dobrim ljudima koji misle na nju – napisala je ona.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.