PANČEVCI KOJI IDU NA DOČEK SRPSKE NOVE GODINE U BEOGRAD Ako nemate vlastiti prevoz, ovo je red vožnje Pantransporta

10:12

13.01.2023

Podeli vest:

Foto: MIlan Šupica

Pančevci koji će Srpsku novu godinu dočekati večeras u Beogradu, srpskoj prestonici, mogu se autobusima Pantransporta odvesti, ali ako žele da se vrate nakon ponoći moraće da se snađu za prevoz.

Kako saznajemo u Pantransportu autobusi će saobraćati po redovnom redu vožnje. Dodatnih vožnji neće biti.

Poslednji autobus ka Beogradu iz Pančeva kreće u 23 sata i 15 minuta, a poslednja vožnja sa Glavne stanice u BG ka Pančevu kreće u ponoć.  Prvi jutarnji sa Dunav stanice je u 5 sati i 30 minuta, a sa Glavne stanice tek u 6 sati i 25 minuta.

Printscreen/Pantransport

Naime, večeras dočekujemo Novu godinu po Julijanskom kalendaru. U većini gradova koncerti na otvorenom su otkazani zbog pogoršane epidemijske situacije, a Beograđani i gosti moći će da uživaju u hitovima „Bijelog dugmeta”.

Printscreen/Promo Grad Beograd

Grad Beograd u sklopu tradicionalne manifestacije „Beogradska zima” organizovaće kako je najavljno spektakularni doček Srpske nove godine.

U prestoci će na Trgu republike biti upriličen besplatan koncert Gorana Bregovića. Specijalni gosti koncerta biće Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović.

Koncert će početi u 21 sat.

Printscreen/YT

Na Kuli Beograd pred ponoć će biti priređen još jedan multimedijalni šou, posle onog 31. decembra u ponoć. Na medija fasadi Kule Beograd započeće odbrojavanje poslednjih 10 sekundi stare godine po julijanskom kalendaru, a onda će uslediti višeminutni vatromet.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.