BRESKVICA SE VERILA ZA OSAM GODINA STARIJEG DEČKA? Pevačica objavila fotografiju sa izabranikom i pokrenula lavinu komentara! FOTO

21:45

10.01.2023

Podeli vest:

printscreen/ig,yt

Pevačica Anđela Ignjatović Breskvica dospela je u žižu javnosti tokom svoje ljubavne veze sa Mihajlom Veruovićem Vojažom, sa kojim je redovno snimala i duete, ali ova romansa je pukla, a pevačica nije časila časa već je sreću pronašla kraj novog misterioznog dečka.

Nedavno je otkriveno koji misteriozni muškarac je uspeo da osvoji njeno srce nakon Vojaža, a u pitanju je izvesni Nikola, koji radi kao pevačicino lično obezbeđenje i stariji je od nje osam godina.

printscreen/ig

Breskvica redovno objavljuje fotografije sa svojim novim dečkom, ali uvek sakrije njegovo lice, što je i sada uradila, na svom novom storiju. Osim toga, ona je okačila i emotikon vereničkog prstena, pa pojedini fanovi komentarišu da će uskoro stati na ludi kamen sa njim.

Međutim, ona je ovo i ranije radila, kačila njihove fotografije i verenički prsten, ali od veridbe nije bilo ni traga ni glasa, a da li je i ovoga puta tako, ostaje da ispratimo.

 

(Pančevac/Kurir)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.