HRISTOS SE RODI, A I KATA SE RODI Supruga glumca Stevana Piala svoju sreću podelila na društvenim mrežama

10:30

07.01.2023

Podeli vest:

printscreen/ig

Supruga Stevana Piala Una se porodila na Božić i na svet je donela devojčicu.

– Srećan Božić svima – napisala je ona u opisu fotografije, a usledile su brojne čestitke.

„Hristos se rodi, a i Kata se rodi na najradosniji praznik! Srećan Božić, da ste živi i zdravi“, napisao je jedan od njenih pratilaca, pa smo tako saznali i kako su roditelji devojčici dali ime.

Una i Stevan, kako su ranije ispričali su spremni za menjanje pelena i neprospavane noći.

– Potpuno sam spreman i obučen. Uz Rosu sam savladao gradivo i sad ću kao ekspert da pristupim sledećem zadatku – izjavio je nedavno popularni glumac za „Hello“.

Inače, susedi su nedavno pričali o glumcu.

– Popularnost ga nije promenila, on je dečak u duši i pravi umetnik. Ranije je često znao da zasvira gitaru i to smo čuli kroz prozor njihovog stana, ali sada ima puno posla i retko ga viđamo. Stalno je u žurbi, dovoze i ga i odvoze na set. Bude ponekad i zamišljen pa i ne čuje kada mu se javimo, kao da je u svom svetu, a često sam ga leti viđao i kako sedi na trotoaru ili stepenicama ispred ulaza u zgradu. Šta znam, valjda se tako resetuje pred povratak u privatan život sa snimanja – kaže Steva kojeg smo sreli u ulici gde živi ovaj mladi glumac.

Starija gospođa imala je samo reči hvale.

– Uvek je nasmejan i to je ono što me oduševi kod njega. Gledam tu seriju u kojoj je pa mu često dobacim neku opasku, na šta on odgovori doskočicom. Vidi se da je vispren mladi momak i pred njim je karijera. Supruga mu je isto fina, sada čekaju drugo dete i bogami njoj se baš poznaje stomak, kroz osmeh priča Nada.

 

(Pančevac/Kurir)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.