NADAM SE DA ĆU MOĆI DA IGRAM U SAD Đoković o zabrani na američkim turnirima: Ako ne mogu da idem, tako je kako je ZNATE MOJ STAV

11:03

05.01.2023

Podeli vest:

Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je danas da se nada da će moći da igra na mastersima u Indijan Velsu i Majamiju, prenose australijski mediji.

Đoković je na konferenciji za medije odgovarao na pitanja novinara, koji su naveli da bi mogao da propusti turnire u Sjedinjenim Državama jer nije vakcinisan protiv virusa korona.

„Video sam to, ali mislim da još nije zvanično, pa kada bude onda ćemo pričati o tome”, rekao je Đoković.

Novinari su podsetili srpskog tenisera na odluku američkih vlasti, koje su do aprila produžile obavezu vakcinacije za strane državljane pre nego što uđu u zemlju.

„Ako je zvanično, onda je to – to, šta mogu da uradim? Znate moj stav, tako je kako je. Nadam se da ću moći da igram, ali ako ne mogu da idem, ne mogu ništa da uradim”, odgovorio je Đoković, preneo je Tanjug.

Masters u Indijan Velsu biće odigran od 6. do 19. marta, a u Majamiju od 22. marta do 2. aprila.

Đoković se trenutno nalazi u Australiji gde igra na ATP turniru u Adelejdu. On je izborio plasman u četvrtfinale turnira, pošto je jutros savladao Francuza Kventina Alisa 7:6 (7:3), 7:6 (7:5). Srpski teniser će potom od 16. do 29. januara igrati na Australijan openu u Melburnu.

 

(Pančevac/Politika)

NOVAK NAKON PREOKRETA DO POBEDE NAD ALISOM Đoković se plasirao u četvrtfinale turnira u Adelejdu! Sa Šapovalovim za polufinale

NOVAK PONOVO NE MOŽE DA IGRA Nove mere u Americi sprečavaju Đokovića da učestvuje na turnirima i ove godine!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.