MOMČILO OTAŠEVIĆ I JELENA PEČIN STAVILI TAČKU NA SVOJ BRAK Glumica otkrila kako se oseća: Teško je, glupo mi je da lažem DALA SAM SE DO KRAJA

09:01

05.01.2023

Podeli vest:

printscreen/ig

Razvod glumca Momčila Otaševića i njegove supruge, takođe glumice, Jelene Pečin, izvesno vreme je bio tema nagađanja, dok ona juče nije potvrdila da je do rastanka definitivno došlo.

Momčilo Otašević i Jelena Perčin imaju dvogodišnjeg sina Jakšu i četvorogodišnju ćerku Mašu, dok glumica iz prvog braka ima ćerku.

Jelena je naime u intervjuu za hrvatske medije otkrila da u braku nije bilo ljubavi.

– Ljubav je užasno nepredvidiva. Ono što smatram da ljubav jeste, nisam još doživela. Naime, dok god je ego jači od emocije, mislim da to nije ljubav, nego iluzija ljubavi – rekla je ona.

– Ni iz jednog svog odnosa nisam otišla, a da se nisam dala do kraja. Zbog toga je sve i bolnije, ali ne mogu drugačije da postupim. To je lutrija i na njoj sam uglavnom gubila – rekla je Jelena za hrvatsku „Gloriju“.

Glumica je, podsetimo, priznala da joj je veoma teško zbog razvoda.

– Kako sam? Uh, teško pitanje. Teško je. Glupo mi je da lažem. Rastajemo se. Uvek sam se trudila da ne pričam o svojoj intimi, nisam pričala ni o venčanju, pa neću ni o rastavi. Svaka je rastava grozna. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrisana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna zbog dece – navela je tada glumica, koja je od supruga od koga se rastaje starija devet godina.

Jelena je dalje otkrila da ima bezuslovnu podršku od svojih prijatelja, te da su svi iz njenog okruženja znali da odluku o razvodu nije slučajno donela.

Momčilo Otašević je rođen u Cetinju. Glumio je u ostvarenjima „Budva na pjenu od mora“, „Kud puklo da puklo“, „Komšije“ i drugim. Jelena Perčin je iz Dubrovnika, a publika je zna po ulozi u seriji „Zabranjena ljubav“.

 

(Pančevac/Kurir)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.