OVO JE POSLEDNJA LAĆINA FOTOGRAFIJA Širok osmeh i tri prsta: Ništa nije slutilo na tragediju! Slika napravljena par sati pre smrti (FOTO)

08:38

05.01.2023

Podeli vest:

prinscreen/tw

Milan Laća Radulović sahranjen je prošlog utorka pored svog brata Miloša i majke Marine Tucaković na beogradskom Novom groblju.

Ipak, interesovanje javnosti za njegovu iznenadnu smrt u Izraelu 13. decembra ne jenjava, a Kurir je sad došao u posed poslednje Laćine fotografije, koja je nastala samo nekoliko sati pre nego što je nestao bez traga. On je kasnije nađen na ulici u Tel Avivu bez znakova života, u jednom od tamošnjih najzloglasnijih kvartova.

printscreen/tw

Kao što se može videti i na fotografiji, pokojni tekstopisac je bio i više nego dobro raspoložen pre svoje smrti. On je sa prijateljima nakon celodnevnog obilaska znamenitosti seo u jedan restoran internacionalne kuhinje, a na stolu se može videti i flaša vina, kojim su nazdravljali. Laća je sa širokim osmehom pozirao fotografu, a rukom je sa tri prsta.

Kako saznajemo, nakon što su se vratili iz ovog restorana, gde ništa nije ukazivalo na tragediju koja će se kasnije desiti, Laća je naglo promenio raspoloženje. Izgledao je kao da je pao u depresiju, osmeh mu je u trenutku nestao s lica. Prisetio se pokojnih majke Marine i brata Miloša i nekih teških priča. Tad se i rasplakao. Prijatelju je rekao da želi da bude sam, pa je u noćnim satima izašao iz smeštaja u kom su bili i rekao da će se javiti kasnije, što se nije desilo. Nažalost, kada je njegovo telo pronađeno, Laća je bio mrtav već dva dana.

 

(Pančevac/Kurir)

SAHRANJEN MILAN RADULOVIĆ: Porodica, prijatelji i brojne poznate ličnosti ispratile su Laću na večni počinak VIDEO

DETALJI SMRTI MILANA RADULOVIĆA LAĆE: Interpol se uključio u potragu! U nedelju će telo biti dopremljeno u Srbiju!

POSLEDNJI DANI I SATI MILANA LAĆE: Posetio Isusov grob, postao hadžija, bio u Nazaretu TREBALO JE JUČE DA SE VRATI IZ IZRAELA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.