BRAVO CARICE! RUŠKA JAKIĆ LUMPOVALA NA DOČEKU 2023. GODINE Pogledajte video voditeljke koji je postao HIT na društvenim mrežama

11:54

04.01.2023

Podeli vest:

printscreen/tt

Voditeljka Ruška Jakić (84) Novu godinu je dočekala u toplini svoga doma, a sada je snimak sa dočeka, na kom igra i slavi, postao potpuni hit na TikTok-u.

Ruška je, naime, 2023. godinu dočekala pevajući i igrajući u pidžami, a mnogi joj na ovome aplaudiraju.

„Legenda“, „Bravo carice“, „Bravo, neka uče od tebe kako se živi“, „To Ruška, kraljice“, „Bravo carice, opleti“… su samo neki od komentara koji kruže.

 

@bgonline.rs #ruskajakic #novagodina #2023 #kolo #srbija #volimsrbiju #fyp #foryoupage ♬ original sound – BGonline

Inače, čuvena voditeljka je nedavno ispričala da se oblači kod Kineza, i da ne baca veliki novac na garderobu, već joj je samo bitno da se ona dobro oseća u tome što nosi.

– Svima se dešava da ostanemo bez para, ali ja imam prvo svoj čuveni koverat za uživanje. Kada istresem sav novčanik za 1.000 dinara ću kupiti svoje cigarete koje su skupe, otići ću u kafić, kupiću kapućino, a kod kuće uvek imam kačamak, pirinač… Nešto ću da pojedem i kažem sutra je novi dan. Ako kukaš, ti šalješ lošu poruku i planeti i kosmosu – kaže Ruška i dodaje:

– Nikada ne brojim pare u novčaniku. Ako to radiš, stalno kukaš koliko ti je ostalo para. Imam još jedan fazon, kad stignu računi, uzmem ih, stavim u koverat, poljubim ga i kažem: „Bog mi nikada ne može poslati ono što ja ne mogu da platim“. I tako ceo život – kaže Ruška za Kurir.

 

(Pančevac/Blic)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.