SASLUŠAN ZEMUNAC KOJI JE POKUŠAO DA UBIJE BIVŠU SUPRUGU U TC: Branio se ćutanjem. Tužilaštvo zatražilo pritvor

19:07

01.01.2023

Podeli vest:

Pixabay

Milan T. (58) iz Zemuna saslušan je zbog sumnje da je 30. decembra u alkoholisanom stanju skalpelom pokušao da ubije bivšu vanbračnu suprugu D. P. u tržnom centru Ada mol.

Osumnjičeni za pokušaj ubistva bivše vanbračne supruge M. T. (58) na saslušanju se branio ćutanjem, odnosno iskoristio je zakonsko pravo da ne iznosi odbranu, saopšteno je iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Nakon saslušanja, Tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da mu odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

M. T. se na teret stavlja krivično delo ubistvo u pokušaju.

Kako se navodi u saopštenju, M. T. je 30. decembra oko 18 časova na drugom spratu tržnog centra Ada mol prišao D. P. s leđa i uhvatio je levom rukom za kosu, pa joj je skalpelom koji je držao u desnoj ruci zadao jedan ubod u predelu vrata.

Žena je uspela da se odbrani, ali ju je osumnjičeni oborio na pod gde joj je zadao još jedan ubod skalpelom u predelu vrata, nanevši joj posekotinu, navodi se u saopštenju.

Dvojica građana uspela su da savladaju M. T. i zadrže ga do dolaska policije, a D. P. je prevezena kolima Hitne pomoći u Urgentni centar.

M. T. je tom prilikom imao u krvi 0,86 promila alkohola.

(Pančevac/RTS)

HOROR U TRŽNOM CENTRU U BEOGRADU: Nožem izbo svoju ženu, građani ga uhapsili

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.