ZA VEĆU BEZBEDNOST SAOBRAĆAJA Grad Pančevo obezbedio opremu neophodnu policiji na terenu. Odlična saradnja Grada i PU

13:25

30.12.2022

Podeli vest:

Miroslava Cvejin-Galešev

Grad Pančevo obezbedio je, preko Komiteta za bezbednost saobraćaja, foto aparat, tri alko testa i baterijske lampe, što je na zajedničkom sastanku predato pripadnicima Policijske uprave.

Oficir Darko Trajković, iz Saobraćajne policije u Pančevu, rekao je da će policajcima ova oprema zaista značiti i da će puno pomoći u daljem radu i unapređenju bezbednosti saobraćaja.

Grad Pančevo i PU imaju  izuzetno dobru saradnju istakao je Aleksandar Stevanović, gradonačelnik Pančeva.

Naše kolege iz Policijske uprave, koji su sastavni deo Komiteta za bezbednost saobraćaja, ukazali su da je policajcima na terenu potreba ova oprema, kako bi mogli nesmetano da kontrolišu bezbednost saobraćaja, pre svega, i na taj način podižu njegovu bezbednost na viši nivo. Obezbedivši ono što im je potrebno pokazujemo i dokazujemo koliko je dobra saradnja između Grada i PU, što je od izuzetnog značaja za sveopštu bezbednost u našem gradu, rekao je Stevanović.

Stevanović je istako da je Grdska uprava sarađuju tokom čitave godine i dodao da su se, ranije obezbeđeni, alko i droga testovi, pokazali kao veoma korisni, jer primećeno dosta učesnika u saobraćju pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Naredne godine naravno nastavljamo saradnju i obezbedićemo sve ono što iz PU budu tražili. Samo zajedničkim delovanjem možemo da učinimo veliku stvar a to je da povećavamo bezbednost u našem gradu i podignemo je na još viši nivo, zaključio je Stevanović.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.