POPOVIĆI POSLE SLAVA IDU NA DIJETU: Evo šta Saša i Suzana jedu pa smršaju 5 KG! Jutarnji napitak je uvek isti

12:01

30.12.2022

Podeli vest:

Printscreen/YT

Saša Popović kaže da je svakog proleća na dijeti, jer se tokom zime ugoji! Bivši direktor Granda uživa u gurmanlucima, ali zna i kada treba da probuši kašiku.

– Uvek se ugojim tokom zime, pa moram na proleće da mršavim! Tada je vreme slava i praznika, jede se začinjena i teška hrana. Tokom zimskih meseci uglavnom dobijem od dva do pet kilograma. Kada odlučim da smršam, pridržavam se određenog načina ishrane – priča on.

Popović objašnjava šta se nalazi na njegovoj trpezi dok je na dijeti.

– Svako jutro pijem kafu, ponekad sa mlekom. To doručkujem, a za ručak mogu da biram između šnicli, grilovane piletine, ribe. Za večeru je uglavnom kombinacija mesa i salate, jaja, a ponekad samo voće i jogurt. Prijaju mi takvi obroci. On dodaje da mu je dovoljno samo dve nedelje dijete da smrša.

– Uglavnom imam 73 kilograma, ali nekada odem i na 78. Za dve nedelje, koliko se inače hranim na ovaj način, izgubim tih pet kila. Dovoljno je da 14 dana povedem računa o hrani, skinem višak i to je to. I moja žena Suzana koristi isti program – kaže muzičar.

Kad se reši viška kilograma koji su se nakupili tokom slava i praznika, Popović lagano održava liniju tokom leta.

– Leti sam uvek fit, jer sam već sa prvim suncem u Opatiji. Svakodnevno plivam, igram tenis, stoni tenis, jedem mnogo voća, salate začinjene maslinovim uljem i ribu. I to ne zato što pazim na jelovnik, već mi na moru ne prija teška i masna hrana. Samim tim, nemam problema ni sa kilogramima – priča Saša, koji ne podržava rigorozne dijete u kojima ljudi gladuju, jer brzo odustanu od mršavljenja.

– Najgore je kad se čovek opusti, nagoji i onda posle kaže: „E, od sutra ću da držim dijetu“. Onda sutradan krene, izdrži tri dana i posle toga gotovo, sve po starom. Kad se dobro najedeš i nisi gladan, onda ti je lako da kažeš da ćeš na dijetu!

OVO JEDE SAŠA POPOVIĆ

Doručak: Kafa bez šećera i peciva

Ručak: Grilovana piletina

Večera: Dva kuvana jajeta i šargarepa

TRIK SAVET: Što više fizičke aktivnosti u prirodi.

 

 

(Pančevac/Informer)

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.