Pogledajte, spektakularan DOČEK DEDA MRAZA u pančevačkom naselju Kotež! Oduševio je mališane, a oduševiće i vas! FOTO i VIDEO

22:04

29.12.2022

Podeli vest:

Miroslava Cvejin Galešev

Pančevački mališani pesmom su i ove godine dozvali Deda Mraza, a njegov dolazak bio je još spektakularniji od prethodnog.

Pošto je sišao sa trinaestospratnice Deda Mraz je pozdravio mališane sa bine, a onda podelio i paketiće, kojih je ove godine bilo više od 2.500.

Miroslava Cvejin-Galešev

Utiske sa nama podelili su članovi porodice Mandžul. Kažu da su došli da iznenade ćerkicu, jer prošle godine nisu mogli da je dovedu. Lepo su se proveli, pre svega jer je njihova ćerkica bila srećna i zadovoljna i što se obradovala još jednom paketiću.

 

Uživali su u bogatom programu na Kotežu, a pohvalili su i „Pančevačku novogodišnju čaroliju” i paketić koji je darovala Gradska uprava.

 

Miroslava Cvejin-Galešev

Porodica Mandžul

Organizatori manifestacije „Doček Deda Mraza” su Mesna zajednica „Kotež”, Grad Pančevo i Udruženje građana „Od gola do gola”. Ove godine manifestaciju je svečano otvorio gradonačelnik Pančeva, Aleksandar Stevanović.

Miroslava Cvejin-Galešev

Ovo je još jedna značajna manifestacija za grad Pančevo, jer je ovo doba godine koje naši najmlađi sugrađani najviše vole, pre svega zbog novogodišnjih praznika i poklona, a sve što njima donosi radost treba podržati“, rekao je Stevanović. Potvrdio je da darivanjem decu učimo da jednoga dana i sami treba da daruju druge, da budu dobri i humani ljudi. Dodao je da ovakvi događaji pokazuju na delu šta znači biti human, kao i da Udruženje „Od gola do gola” organizuje još niz manifestacija na Kotežu i da će Grad podržati svaku sličnu akciju koja je u interesu svih građanki i građana Pančeva.

Miroslava Cvejin-Galešev

Branislav Raketić, predsednik Saveta MZ „Kotež” Pančevo, rekao je da je prošlogodišnji „Doček Deda Mraza” bio fenomenalan i da su organizatori radili čitave godine kako bi ovoga puta manifestacija bila još bolja. Otkrio je da za 2023. pripremaju i specijalno iznenađenje.

Miroslava Cvejin-Galešev

 

Dejan Kovački, iz Udruženja „Od gola do gola” kaže da je ponosan na ono što je postignuto  zajedničkim snagama svih učesnika u manifestaciji.

Kada smo mi bili deca imali smo mnogo bolje detinjstvo, iz razloga što je tehnologija značajno izmenila navike. Danas deca sve što ih zanima mogu da vide preko telefona ili tableta. Mi smo dužni da im obezbedimo bolje detinjstvo i zato se i trudimo da organizujemo ovakve manifestacije, da oni osete da nije isti doživljaj kada događaj gledamo preko ekrena kao kada u njemu učestvujemo, rekao je Kovački i dodao da će članovi udruženja nastaviti da neguju ovu, ali i druge manifestacije, čiji su inicijatori.

Miroslava Cvejin-Galešev

 

Pogledajte ceo silazak Deda Mraza sa krova zgrade:

 

(Pančevac / Miroslava Cvejin-Galešev)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.