BEZ USPEŠNIH POJEDINACA NEMA NI DOBROG KLUBA: Pančevac Zoran Naunković najbolji sportski radnik, FK „Železničar” ponosan

15:40

28.12.2022

Podeli vest:

Privatna arhiva
Na Novogodišnjem koktelu u Novom Sadu za najboljeg sportskog radnika Fudbalski savez Vojvodine proglasio je Zorana Naunkovića iz našeg grada. Nije slučajno baš on dobio ovo laskavo priznanje, jer to je samo kruna njegovog decenijskog požrtvovanog rada u fudbalskom klubu „Železničar” kojeg je od južnobanatske lige sa svojim saradnicima doveo na prag Super lige Srbije. Upravo zbog toga je i Sporstki savez Pančeva proglasio popularnog „Želju” za najbolji klub u našem gradu u 2022. godini. Železničar je Jesenji deo sezone završio na 3. mestu Prve lige Srbije, a prve dve ekipe će na kraju izboriti direktni plasman u elitni rang takmičenja:
Ovo je veliki uspeh naše ekipe, jer smo na dobrom putu da ostvarimo istorijski uspeh ne samo za naš klub, već za čitav grad, jer Pančevo nikad nije imalo fudbalskog superligaša. Neće biti lako, ali znamo šta nam je cilj i kako do njega da stignemo. Imamo dobru ekipu koju predvodi iskusan trener i omugućićemo im kvalitetne zimske pripreme posle kojih ćemo spremni dočekati prolećni deo prvenstva od kojeg očekujemo mnogo- u jednom dahu priča Zoran Naunković, predsednik FK „Železničar”.
Pančevački prvoligaš je letos dobio na Sportskom centru „Mladost” jedan od najboljih terena u Srbiji sa veštačkom podlogom,a očekuje se da će se ispuniti i svi ostali tehnički uslovi kako bi fudbaleri mogli protiv naših najboljih ekipa da igraju u svom gradu:
Mi ćemo učiniti sve što je do nas  da na terenu pokažemo da pripadamo eliti i da u narednoj godini budemo ravnopravan protivnik i našim najboljim ekipama. Biće to težak zadatak, ali od zacrtanog cilja ne odustajemo. Voleli bi smo da se do leta izgradi i neophodna infrastruktura koja je neophodna za igranje prvenstvenih utakmica u Super ligi, jer zadovoljstvo neće biti potpuno ako izborimo plasman u Super ligu, a utakmice ne budemo mogli da igramo u Pančevu-istako je Naunković.
Fudbaleri „Železničara” nalaze se na zasluženom odmoru, a početak priprema zakazan je za 9. januar. Agilna uprava do tad će pokušati da angažuje još neka pojačanja koja će pojačati konkurenciju u timu, a sve u cilju ostvarenja velikih ambicija. Posao im je malo i olakšan, jer je „Želja” poslednjih godina na dobrom glasu i svi bi želeli da budu deo jednog uspešnog kolektiva koji piše novu fudbalsku istoriju Pančeva.
GJ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.