LEKA RANKOVIĆ OPET UZBURKAO JAVNOST OVAJ PUT IZ USTA VODITELJA RTS! Gorislav Papić opsovao i zapalio mreže MAJKU IM JE**M, ŠTA UČINIŠE

12:27

28.12.2022

Podeli vest:

Printscren/TW/RTS

Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kome se čuje kako voditelj emisije „Oko magazin“, Gorislav Papić, izgovara psovku „majku im je**m“. Nepristojne reči izrečene na Prvom kanalu RTS-a izazvale su veliku pažnju.

Papić je, nakon što je pozdravio gledaoce i najavio kojim će se temama baviti u emisiji, „Oko magazin“ započeo skandaloznim rečima, citirajući Aleksandra Leku Rankovića, koji ih je izgovorio kada je video u kakvim uslovima žive i rade logoraši na Golom otoku 1951. godine. Ranković je tom prilikom kazao „majku im je**m, šta učiniše od naših ljudi.

Voditelj emisije, koja se emituje u 18 časova i 25 minuta na Javnom servisu, ponovio je te reči i šokirao mnoge. Užasna psovka izgovorena je u terminu kad i najmlađa populacija gleda televiziju. Nije postojalo nikakvo upozorenje da će se u emisiji naći neprimeren sadržaj.

Emisija „Oko magazin“ bavi se i pričama iz kulture, kako se navodi na sajtu RTS-a, pa je pogodno i da je deca gledaju pa se postavlja pitanje zašto taj nepristojan deo citata nije „bipovan“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.