POČEO NOVOGODIŠNJI BAZAR U PANČEVU Tezge mame mirisom i bojama. Pančevac zabeležio prve utiske učesnika

12:04

28.12.2022

Podeli vest:

Miroslava Cvejin-Galešev
Novogodišnji bazar u Pančevu, koji se održava u Gradskom parku, počeo je danas i trajaće do petka, 30. decembra.

Tokom tri dana, od 10 do 19 sati, građani i posetioci Pančeva ovde će moći da kupe svoje omiljene slane i slatke poslastice, kao i razne kreativne rukotvorine.

Dragana Sabo, Pančecvka koja, kako kaže, svake godine posećuje Bazar sa nama je podelila utiske.

Miroslava Cvejin-Galešev

Dragana Sabo, posetilac Novogodišnjeg Bazara

Lepa je ponuda. U odnosu na ranije godine, ovoga puta nekako je svedena, nije nabacano od svega po nešto. Koliko vidim uglavnom su to žene koje izlažu svoje radove tokom godine u centru grada. Planiram nešto da kupim. Imamo prijatelje iz inostranstva i ovde mogu naći zaista autentičan poklon, rekla je Dragana.

Na Novogodišnjem bazaru učestvuje oko 60 izlagača i 10 udruženja.

Udruženje žena „Pančevke” Gornji grad i ove godine našlo se među izlagačima. Ljiljana Nikolić iz ovog udruženja kaže da su se članice potrudile da zadovolje svačiji ukus.

Miroslava Cvejin-Galešev

Ljiljana Nikolić, Udruženje žena „Pančevke” Gornji grad

Spemile smo mrsne i posne štrudle, štanglice… Tu su i čaše i flaše koje ručno oslikavamo, mnoštvo novogodišnjih aranžmana, ali i kape, kačketi i slično, što nam je u ovom periodu godine neophodno. Građanima Pančeva i Srbije u Novoj 2023. godini želim pre svega da bude mir, da budu srećni i zadovoljni i da neguju ljubav, poručila je Ljiljana Nikolić.

Miroslava Cvejin-Galešev

 

Ana Gavrilov, predstavnica humanitarne organizacije Rotari klub „Mihajlo Pupin” iz Pančeva, sa zadovoljstvom ističe da joj je drago što su se ove godine našli među izlagačima.

Miroslava Cvejin-Galešev

Ana Gavrilov, Rotary klub „Mihajlo Pupin” Pančevo

Ove godine smo zahvaljujući našim rotarijancima dobili tezgicu i prodajemo ukrase, koje smo pravili u klubu i koje smo dobili kao donaciju iz drugih Rotari klubova sa teritorije Srbije. Tu su ukrasi koje smo dobili iz ŠOSO „Mara Mandić”. Od prikupljenih para pravićemo novogodišnje za dečicu iz ove pančevačke škole, rekla je Ana Gavrilov.

Miroslava Cvejin-Galešev

Praznično ukrašene tezge mame mirisom i bojama. Ne propustite priliku da posetite pančevački Novogodišnji bazar, jer čak iako ne planirate ništa da kupite možda dobijete neku ideju da sami napravite neku novogodišnju dekoraciju ili poslasticu za prazničnu trpezu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.