SAHRANJEN MILAN RADULOVIĆ: Porodica, prijatelji i brojne poznate ličnosti ispratile su Laću na večni počinak VIDEO

13:24

27.12.2022

Podeli vest:

Printscreen/KurirTV

Milan Radulović Laća, sin pokojne Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute, sahranjen je danas u porodičnoj grobnici na Novom groblju pored majke Marine i brata Miloša. Futa se jedva držao na nogama.Briznuoje u plač kada je na vratima kapele ugledao istaknutu umrlicu svog sina, a potom je poljubio kovčeg.

Kovčeg sa Laćinim telom bio je postavljen u kapeli, gde je porodica primala saučešće i opelo služilo sveštenstvo hrama Pokrova Presvete Bogorodice sa Zvezdare. Na kovčegu su bili venaci sa belim ružama, a jedan je i od njegovog dede, koji je dao čitulju u novinama. Laćino telo je izloženo je u kapeli u kom je pre godinu i po dana bila i Marina. Baka pokojnog Milana Radilovića Laće nije prestajala da plače.

„Gospod nek upokoji dušu novoprestavljenog sluge Božjeg Milana! On će se sada radovati s neba sa svojim bratom i majkom po telu pored vaskrslog Hrista! Neka Gospod podari utehe porodici, a njemu Carstvo Nebesko“, poručio je svestenik u dirljivoj besedi na opelu. Krst od kapele do grobnog mesta nosio je Danijel Pavlović, koji je nosio krst i na sahranil Marije Tucaković.

Porodica, prijatelji i brojne poznate ličnosti danas su bile na groblju kako bi uputile poslednji pozdrav i ispratile tekstopisca koji stoji iza brojnih hitova.

Na poslednji oproštaj od Laće među prvima je stigao pevač Danijel Pavlović, polubrat Marije Šerifović, kao i harmonikaš Endži Mavrić, Željko Samardžić, Žika i Jelena iz Zane, Mira Škorić, Dara Bubamara, Zorana Pavić, Ljilja Jorgovnović, kuma Marijana Petrović, Katarina Rebrača, Marko Nastić, Nataša Bekvalac, Ljubica Njegomir, Dejan Pantelić, Saša Matić, Goran Gluhaković iz Ok benda, Ana Bekuta, Ana Kokić… Polako i u tišini u kapelu pristižu rodbina i prijatelji. Nema mnogo reči, samo muk i tišina.
Podsetimo, Laća je preminuo 13. decembra, a njegovo telo je pronađeno u zabačenoj ulici u Tel Avivu, u Izraelu, gde je bio na odmoru i na putovanju po Svetoj zemlji.
Telo sa pokojnim Radulovićem u Srbiju je stiglo u petak, a prema rečima izvora bliskom porodici, obdukcija i toksikoliški nalazi nisu rađeni. Futa nije bio u stanju da identifikuje Laćino telo nakon njegovog transporta za Srbiju. To je za njega bilo previše. To je u ime porodice uradio jedan njegov blizak prijatelj.

(Pančevac/Kurir/A.P/I.E.)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.