PANČEVAČKA NOVOGODIŠNJA ČAROLIJA Druženje sa Deda Mrazom i podela paketića 28. decembra ispred Gradske uprave

11:53

26.12.2022

Podeli vest:

Promo Grad Pančevo

Grad Pančevo i ove godine novogodišnjim paketićima obradovaće najmlađe sugrađane. Podela paketića deci do 10 godina biće upriličena u sredu, 28. decembra, na platou ispred Gradske uprave (Trg kralja Petra I 2-4).

Podelu paketića pratiće i zanimljiv program „Pančevačke novogodišnje čarolije”, koji će, kako najavljuju iz Gradske uprave, biti još sadržajniji od prošlogodišnjeg i trajaće od 12 do 17 sati.

U programu će učestvovati: Dečji hor „Vokal kids”, Mađioničar Pucko, Mažoretkinje Pančeva, plesači Kluba „Duo balet”, animatori kampa „Moj super raspust”, Dečiji duvački orkestar „Brass pilići”,  umetnici udruženja „Visoko C” izvešće operu za decu „Cvrčak i mrav”, a Bend „Gitar anima” održaće koncert pod nazivom „Rokenrol za decu”.

Pored Deda Mraza, biće tu i njegovi pomoćnici vilenjaci, Patrolne šape i mnogi drugi likovi iz dečici omiljenih crtaća. Svi zajedno potrudiće se da ova novogodišnja čarolija bude nezaboravna.

Pripremljen je i program iznenađenja za mališane, koji će trajati od 13 do 15 sati.

Promo Grad Pančevo

Naime, tokom trajanja manifestacije „Novogodišnja pančevačka čarolija”, biće održane i radionice za decu. Mališani će na radionicama moći  da prave novogodišnje ukrase, pišu čestitke, a oni malo stariji da pišu pismo Deda Mrazu. Svojim radovima moći će da ukrase jelke postavljene na platou isped Gradske uprave. Radionice organizuje Kancelarija za mlade u saradnji sa Crvenim krstom Pančevo, udruženjem Pokret gorana i centrom volontera Pančevo.

Svi roditelji ili staratelji koji su decu prijavili do 16. decembra dobili su vaučere za paketiće, koje je potrebno predati prilikom priuzimanja paketa.

Da bi smanjili gužvu i što pre obradovali mališane, u Gradskoj upravi ove godine vaučere su štampali u bojama, po uzrastima i svaka od 10 kućica, tj. punkt za preuzimanje novogodišnjih paketića će biti obeležen određenom bojom sa vaučera. Plave vaučere treba predati na punktu plave kućice, crvene na punktu obeleženom crvenom bojom. Volonteri će se potruditi da čekanje na paketić bude minimalno, a pripremili su i program da zabave mališane dok čekaju.

Oni koji su prijavili mališane, a nisu u mogućnosti da dođu u sredu, paketiće mogu preuzeti u četvrtak ili petak u Uslužnom centru Gradske uprave od 9 do 14 sati

U Gradskoj upravi mislili su i na naše starije sugrađanke i sugrađane, koji su već godinama navikli na Novogodišnji bazar.

U gradskom parku, od srede do petka, od 28. do 30. decembra, od 10 do 19 sati, oko 60 izlagača i 10 udruženja će predstaviti zanatske, ručno rađene proizvode, od slanih i slatkih poslastica, preko pića do raznih kreativnih rukotvorina.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.