SIN LEPE BRENE SE BAVIO PEVANJEM PA SE ODJEDNOM POVUKAO Evo u kom zanimanju se pronašao i šta pevačica misli o tome!

14:19

24.12.2022

Podeli vest:

printscreen/ig

Sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, Stefan, odlučio je pre tri godine da se povuče iz javnog života iako je njegova pevačka karijera krenula uzlaznom putanjom.

Ovu odluku podržali su i Brena i Boba, ne pokušavajući da ga pokolebaju u njegovim namerama. Kako je Brena ranije rekla, nema potrebe da od njih ne dobije samo ogromnu podršku.

– Ako smo u stanju da prihvatimo tuđe odluke, što ne bismo prihvatili i odluke naše dece. Bitno mi je da su naša deca srećna, a čime će se oni baviti, to je pitanje njihovih izbora, koje Boba i ja uvek podržavamo. Sa Stefanom je sve u savršenom redu, on se sada bavi drugim poslom. Ne pojavljuje se na većim okupljanjima. Viđamo se u kući i družimo se, sasvim normalno – rekla je Brena za „Stori“ nedavno.

Kako tvrdi Hello, tri godine nakon saopštenja da se povlači, Stefan Živojinović je poslovni čovek. Navodno on stoji iza novog brenda suplemenata, vitamina i lekovitog bilja koji se nedavno našao na tržištu, a ovaj portal piše i da je Lepa Brena učestvovala u kampanji za ove proizvode.

Pre izvesnog vremena, Lepa Brena je istakla da je ona kao majka zadovoljna jer je njen sin srećan i pronašao je sebe.

Stefan je srećan i zadovoljan, ja kao roditelj sam mnogo srećna što je pronašao sebe u nečemu drugom i on će se time predstaviti javnosti naredne godine, ali bitno je da radi sa onime što voli — rekla je muzička diva.

 

(Blic)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.