OPROŠTAJ OD POŠTARA (25) KOJI JE UBIJEN ZBOG 15.000 EVRA Gde je nestalo sunce našeg neba? Ubili su ga zbog novca koji je nosio drugima

11:11

24.12.2022

Podeli vest:

printscreen/fb

„Još je imao dečje nevin pogled u očima…“ Prijatelji i poznanici Miloša Stamatovića, mladića kojeg je policija pronašla 20. decembra sa vezanim rukama na obali reke Morače u naselju Botun u Crnoj Gori, opraštaju se od njega putem društvenih mreža.

Mladić je inače pre nestanka kod sebe imao oko 15.000 evra, koliko je i trebalo da podeli penzionerskih naknada.

– Lice anđela. Neko je zarad novca koji je nosio drugima za bednu poštarsku platu, ubio ovog mladića. Zbog 15.000 evra koje je nosio u torbi izgubio je glavu. Imao je samo 25 godina. Ovo je Miloš Stamatović. Jos je imao dečje nevin pogled u očima. A mi smo ga izneverili… Kakav je to narod, ako je i na ovo pristao? Kakvo smo to društvo postali??? Počivaj u miru dečače – glasi potresna objava jedne korisnice interneta.

Druga se međutim zapitala „gde je nestalo sunce našeg neba“, te podelila sa javnošću svoju tugu.

– Iako daleko, želim sa vama da podelim svoja osećanja. Gde je nestalo sunce našeg neba? Zašto su ga zamračile ubice koje ubijaju nevine ljude i njihove najmilije zavijaju u crno? Te ubice hodaju slobodno mojom i vašom Crnom Gorom, njihova sigurno nije! Gde je nestalo sunce našeg neba? Ko ga je ukrao? Taj nevini pogled, iskreni osmeh, nikada više neće videti i zagrliti svoju majku, oca, sestre, pomaziti svog psa – objavila je ona.

Inače, Danilovgrađanin Miloš Stamatović, radio je kao poštar u Podgorici, a nestao je u 17. decembra kada je sa 15.000 evra krenuo da podeli penzionerske naknade.

Njegov nestanak prijavile su njegove kolege, jer se nije vratio da razduži smenu.

Posle nekoliko dana, crnogorski mediji su naveli da je telo ovog mladića pronađeno sa vezanim rukama na obali reke Morače, dok je u automobilu pronađeno oko 2.000 evra.

 

(Blic)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.