TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD BAJMOKA: U sudaru automobila i kamiona poginula jedna osoba

16:32

23.12.2022

Podeli vest:

MUP

Između Bajmoka i Mišićeva, pre 13 časova, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali kamion i putničko vozilo. Jedna osoba iz automobila je poginula, prenose mediji.

Prema nezvaničnim informacijama, u nesreći je poginuo Subotičanin iz Đurđina star pedesetdevet godina, vozač „opel – vektre“. On je, kako se sumnja, prešao u suprotnu traku i udario u kamion marke „skania“ iz Belorusije.

Do nesreće je došlo kada je vozač „opel vektre“, koji se kretao iz pravca Mišićeva, odnosno Subotice ka Bajmoku, iz neutvrđenih razloga prešao u suprotnu kolovoznu traku.

Prednjom levom i levom bočnom stranom udario je u prednji levi deo teretnog vozila, koje se kretalo u suprotnom pravcu. Nakon sudara teretnjak je sleteo sa puta u jarak.

Vozač teretnog vozila iz Belorusije je testiran na alkohol i test je negativan, ali će njemu biti rađena i još i dvostruka analiza krvi u bolnici. Prema nezvaničnim podacima vozač iz Belorusije je imao vezan sigurnosni pojas, dok vozač putničkog automobila koji je nastradao nije koristio pojas. Telo nastradalog će biti poslato na obdukciju u novosadski Intitut za sudsku medicinu.

(Blic)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.