LAĆA OTIŠAO U IZRAEL DA PIŠE KNJIGU: Ostaće tajna ko je sve dugovao novac Marini i poroci nekih pevača koje je hteo da razotkrije

11:41

23.12.2022

Podeli vest:

KurirTV

Milan Laća Radulović iznenada je u 36. godini preminuo 20. decembra u Tel Avivu u Izraelu. Od tada se nižu emotivne poruke kojima se prijatelji iopraštaju od njega, a njegovom ocu Aleksandru Raduloviću Futi je i pozlilo, zbog čega je morala da interveniše Hitna pomoć.

Sada je otkriven i glavni razlog zbog koga je Radulović uopšte otišao na put u Izrael. Kako su preneli domaći mediji, Laća je želeo da napiše knjigu, u kojoj bi otkrio mnoge tajne estrade kojima je svedočio poslednjih godina.

Tu se, između ostalog, misli i na detalje o pevačima koji su Marini Tucaković dugovali novac, ali i o nekim drugim stvarima koje mnogi ne bi voleli da budu objavljene.

– Ne samo o novcu koji su dugovali Marini, već i o porocima pojedinih pevača. Imao je nameru da sve otkrije, a Izrael mu je delovao kao najbolje mesto gde bi mogao da se skoncentriše i konačno završi taj posao – otkriva izvor Nove.

O ovoj knjizi se u medijima pričalo i ranije, kada je spomenuto da bi mnoge estradne maske mogle da padnu nakon objavljivanja iste. To se pre svega odnosi na mnoga lica sa estrade, koja su sarađivala sa Marinom Tucaković.

– Laća je shvatio da treba da stavi na papir kako je njegova majka Marina radila, na koji način je stvarala velike hitove, koga je odbila za saradnju, sa kim joj je bilo lako, a sa kim teško da sarađuje. Rešio da je napiše knjigu koja neće biti posvećena Marini, već pevačima sa kojima je radila – objasnio je izvor magazina Star.

Ta knjiga bi jednostavno prenela njegovo iskustvo koje je proživeo kao sin najuspešnijeg tekstopisca na ovim prostorima. To podrazmeva i neke pojedinosti o ljudima koji Marini nisu vratili novac koji su joj dugovali čak ni kada se razbolela.

– Hteo je da napiše šta su zahtevali od nje, ko ima poroke, ko je dolazio sa problemima i šta je on sve slušao. Pisaće o tome ko je dugovao novac, ko nikada nije vratio njegovoj mami pare čak ni kada je bila bolesna i kada joj je novac trebao za lečenje… Mnoge maske će da padnu. Verujem da estradi uopšte neće biti svejedno, ali neće moći da ga tuže, jer o svima o kojima bude pisao i iznosio šokantne detalje Laća će dati nadimak i opisati ga da svako može da shvati o kome se radi – rekao je u novembru isti izvor.

DETALJI SMRTI MILANA RADULOVIĆA LAĆE: Interpol se uključio u potragu! U nedelju će telo biti dopremljeno u Srbiju!

FUTA SUMNJA DA JE LAĆA UBIJEN! Boli ga što se odmah pisalo da je preminuo od prekomerne doze narkotika RAZMIŠLJA O OBDUKCIJI

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.