KO ĆE PREDSTAVLJATI SRBIJU NA EVROVIZIJI SLEDEĆE GODINE? Ovo su imena koja niste očekivali na domaćem izboru!

19:48

22.12.2022

Podeli vest:

printscreen/yt

Na ovogodišnjem konkursu za Pesmu Evrovizije prijavio se veliki broj takmičara, a među njima našla su se imena poznatih koje niko nije očekivao.

Naime, među učesnicima koji će se takmičiti na nacionalnom izboru našla se grupa „Frajle“, pevač Dragan Kojić Keba, Goca Lazarević, Tijana Dapčević i Princ od Vranje.

Ovaj spisak iznenadio je mnoge, te mnogi komentarišu da Gocu Lazarević nikako nisu očekivali.

Inače, na prošloj „Pesmi za Evroviziju 22“ našu zemlju predstavljala je Ana Đurić Konstrakta, a sa njom u finalu bila je Sara Jo.

Takođe, Dragan Kojić Keba prošle godine bio je velika podrška Konstrakti, a malo ko bi pomislio da će se i on sledeće godine prijaviti.

Podsetimo, naša predstavnica zauzela je treće mesto u drugom polufinalu. Odmah nakon proglašenja pobednika, na zvaničnom sajtu Pesme Evrovizije objavljeni su i rezultati glasanja u polufinalima, koja su održana 10. i 12. maja. Pobednik 1. polufinala bila je Ukrajina, dok je u 2. polufinalu najbolja bila Švedska.

Naša predstavnica Konstrakta u finalu je zauzela visoko 5. mesto, iza pomenute Ukrajine, Velike Britanije, Španije i Švedske sa osvojenih  312 poena.

 

(Blic)

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.