POSLEDNJA LAĆINA PORUKA! POSLAO JE VERI VUKSANOVIĆ A ONA JE PODELILA S NAMA: Doneću kući sveće iz Jerusalima da ih pustim u NEBO da se zapale! AUDIO

11:13

21.12.2022

Podeli vest:

Pritnscreen/KurirTV

Milan Radulović Laća, sin pokojne Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute, premimuo je iznenada na ulici u Tel Avivu, u Izraelu, u 36. godini, gde je početkom decembra krenuo, kako je napisao na Tviter nalogu, na put hadžiluka u Svetu zemlju.

Njegova prijateljica Vera Vuksanović, konceptualna umetnica, u storiju na Instagramu oprostila se od Laće i objavila poruku koju joj je poslao iz Izraela.

„Ići ću u Jerusalim, sigurno. Moja drugarica uzela mi je sveću u Jerusalimu i napravila zaštitu, i sad me tera, moram da nosim u rancu, da svuda nosim te sveće, pošto ću celi svet i put da obiđem i onda na kraju donesem kući sveće iz Jerusalima i pustim u nebo da se zapale“, obećao joj je Laća u poruci.

Vuksanovićeva je skrhana bolom za prijateljem uz poruku objavila i njegovu fotografiju.

„Lepoto, zar je moralo ovako? Počivaj u miru. Nek te anđeli čuvaju“, napisala je Vuksanovićeva uz emotikone slomljenih srca.

Podsetimo, Milan Laća Radulović tokom karijere sarađivao je velikim brojem pevača. Kao tinejdžer našao se u kandžama droge, a u svojim intervjuima otvoreno je govorio o bolesti zavisnosti. Njegov život obeležile su dve velike porodične tragedije – kada je izgubio brata Miloša 2008. godine i 2021. majku Marinu.

MUŽ MARINE TUCAKOVIĆ POSLE VESTI DA MU JE SIN PREMINUO: Laća je pronađen u Tel Avivu na ulici! Nije nam poznato u kakvom je stanju

DETALJI SMRTI MILANA RADULOVIĆA LAĆE: Interpol se uključio u potragu! U nedelju će telo biti dopremljeno u Srbiju!

POSLEDNJI DANI I SATI MILANA LAĆE: Posetio Isusov grob, postao hadžija, bio u Nazaretu TREBALO JE JUČE DA SE VRATI IZ IZRAELA

(Pančevac/Kurir)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.