KRIZNI ŠTAB POZVAO NA NAJVEĆI NARODNI PROTEST IKADA: Nismo Nemačka, ni Kurtijeva prćija

19:25

20.12.2022

Podeli vest:

printscreen/RTS

Zbog najnovijih pretnji Aljbina Kurtija koji je pozvao na nestanak srpskog naroda i na ubijanje Srba na barikadama, kao i zbog direktne podrške Kurtiju od strane nemačkog predstavnika u Prištini Jorna Rodea koji se drznuo da postavlja ultimatume i rokove za uklanjanje barikada i stao na stranu Kurtijevog terora i nasilja, Krzini štab srpskog naroda sa severa Kosova i Metohije poziva na protest.

– Pozivamo srpski narod koji živi na Kosovu i Metohiji na najveći narodni protest ikada koji će se održati u četvrtak 22. decembra u 12 časova u Rudaru kod Krsta, na kome će naš narod koga čine naši lekari, profesori, učitelji, rudari, rođaci, komsije, naše majke, sestre da se okupe da pošaljemo jasnu zajedničku poruku da ne pristajemo na progon i ubijanje i da sever Kosova i Metohije niti je Nemačka niti je Kurtijeva prćija nego je mesto na kome živimo i na kome želimo da ostanemo i opstanemo – navodi se u saopštenju.

SKANDALOZNA IZJAVA NEMAČKOG AMBASADORA U PRIŠTINI: Uputio najstrašnije pretnje srpskom narodu i Srbiji

KURTI NAJAVLJUJE ESKALACIJU SUKOBA NA KOSOVU Uklanjanje barikada ne može isključiti žrtve! Ovo mora da se završi, što pre to bolje!

ANA BRNABIĆ ŠOKIRANA IZJAVOM ALJBINA KURTIJA: Umesto da primeni Briselski sporazum, on Srbima preti nasiljem i smrću!

(Novosti)

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.