NAKON RAZVODA KARLEUŠA LJUBI NOVOG MUŠKARCA Pevačica podelila fotografiju i zapalila Instagram! MORAMO DA RADIMO OVO ČEŠĆE

14:39

18.12.2022

Podeli vest:

printscreen/ig

Jelena Karleuša je novom objavom na Instagramu uspela da bar na trenutak zbuni svoje milionske pratioce kada su ugledali fotografiju na kojoj se ljubi s muškarcem.

Naime, iako su na prvi pogled mnogi pomislili da je Karleuša našla novu sreću u ljubavi nakon razvoda od Duška Tošića, ipak se ne radi o tome.

U svojoj novoj objavi Karleuša pozira sva u zlatnom u zagrljaju s muškarcem crne kose s kojim se ljubi u usta.

Međutim, u pitanju nije njen novi partner, već popularni kolega iz Bugraske – Azis, sa kojim je pre nekoliko godina snimila duet koji je i danas veliki hit.

Jelena Karleuša i Azis su očigledno i dalje u odličnim odnosima, štaviše, veoma su bliski, pa pevačica u opisu slike nije krila oduševljenje zbog ponovnog susreta:

„Drago mi je da te vidim, moj bugarski brate, superzvezdo, Azis. Kakva noć u Cirihu, moramo da radimo ovo češće“, stoji u opisu fotografije.

Da li je mislila na poljubac ili zajednički nastup, ostaje da se vidi.

Azis je jedna od najvećih zvezda u Bugarskoj. Nekada je nosio šminku, uz bradu i farbao se u plavo, a danas je potpuno promenio svoj imidž.

(Kurir)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.