IZGUBILA JE ĆERKU PRE SKORO 30 GODINA A OVO SU NJENE JEDINE SLIKE Eva Ras ne prestaje da se priseća svoje prerano preminule ćerke (FOTO)

10:49

18.12.2022

Podeli vest:

printscreen/Pink

Glumica Eva Ras je pre 28 godina izgubila ćerku Krunu, o kojoj veoma često priča u javnosti, ističući sve njene kvalitete i talente koje je posedovala.

Iako je prošlo skoro tri decenije, vreme koje je prošlo nije izlečilo bolne rane koje su glumici ostale na srcu.

Kada govori o svojoj pokojnoj ćerki, Eva Ras uvek voli da istakne da je Kruna bila nadarena za pisanje, slikanje i novinarstvo.

Fotografija pokojne Krune gotovo i da nema u javnosti, mada je glumica svojevremeno objavila jednu iz perioda Kruninog detinjstva.

printscreen

Osim toga, Eva je objavila fotografije koje je napravila u fotošopu, a na kojima se vidi lice njene pokojne ćerke. Uz njene fotografije napisala je i potresne reči.

– Majke svakodnevno blagosiljaju svoju decu, kćeri moja, ja te sad mrtvu blagosiljam, biću u tvojoj blizini sve vreme dok budem živa. Letećemo preko beskraja. Nikada niko neće moći da te iščupa iz mog srca. Mogla si da dotakneš nebo svojim talentom, visprenošću i harizmom. Ali nije ti se dalo. Izabrala si krivo nebo i pogrešnu sreću, zato te sada ovde sahranjujemo. Za tugu i bol ne postoji rok trajanja, bol najjače boli kada suze usahnu. Želim da umrem i da mi je grob u tvojim očima. Neka ti je laka zemlja, kćeri moja lepa, zamišljam da si sada srećna i da ti je potpuno jasno sve što ti je planeta Zemlja dala na uvid u tvom kratkom životu – napisala je tada Eva Ras.

printscreen

Glumica Eva Ras pre nego što je izgubila ćerku Krunu, doživela je veliku tragediju, kada je izgubila muža, koji je preminuo 11 godina pre ćerke. Čoveka koji je bio njena najveća ljubav, glumica će pamtiti zauvek, a njemu se zaklela na večnu ljubav toliko jako, da se posle njega više nije udavala. Ipak, skoro četiri decenije od kada ga je izgubila glumica nije prestala da voli Radomira Stevića Rasa i da čuva uspomenu na njega i kćerku Krunu.

 

(Kurir)

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.