Vučić: Navijaću za Maroko protiv Hrvatske, oni su prava srpska braća

11:49

16.12.2022

Podeli vest:

printscreen/RTS

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će u meču za treće mesto na Svetskom prvenstvu u Kataru između Hrvatske i Maroka, navijati za Maroko.

Na pitanje je li navijao za komšije, Vučić je gostujući na RTS-u rekao da je čestitao ministru Tomislavu Žigmanovu kao pripadniku hrvatskog naroda i da čestita svima koji su navijali za Hrvatsku.

– Ja sam svim srcem navijao za Argentinu i Maroko. Susede ne birate, prijatelje birate. Ima i emocionalnih i porodičnih razloga zašto sam navijao za druge protiv suseda. Ni Argentina ni Maroko nisu priznali nezavisnost Kosova i prilično su tvrdi i čvrsti po tom pitanju – rekao je Vučić.

Vučić je rekao da su Marokanci „prava srpska braća“ koja neće priznati Kosovo.

– Čitav Novi Pazar navija za Maroko, a ja trebam reći da neću navijati za njih jer su muslimani? Pa oni su naša braća, prijatelji – izjavio je srpski predsednik.

Utakmica za treće mesto na Svetskom prvenstvu u Kataru između Hrvatske i Maroka igra se u subotu, 17. decembra u 16 sati.

Fudbalske reprezentantacije Hrvatske i Maroka već su odigrale međusobni duel u Kataru, bio je to meč grupne faze, prvi na turniru za obe selekcije, koji je završen bez golova.

PREDSEDNIK VUČIĆ NAKON SEDNICE VLADE: Doneta odluka da se pošalje zahtev Kforu za vraćanje srpskih snaga bezbednosti na KiM

MAROKO PRVA AFRIČKA DRŽAVA U POLUFINALU MUNDIJALA! El Nesiri dao jedini gol u meču OD ISTORIJSKOG ZNAČAJA! Ronaldo nemoćan!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.