DARKO LAZIĆ SE U TAJNOSTI ZAREKAO NA VEČNU LJUBAV Isplivali svi detalji PRIVATNE CEREMONIJE

14:47

11.12.2022

Podeli vest:

Instagram

Darko Lazić i njegova izabranica Katarina venčali su se u strogoj tajnosti u opštini u Novom Sadu u prisustvu kumova i svega nekoliko prijatelja.

Kako prenose domaći mediji, razlog zbog kog je folker na sve načine pokušavao da sakrije da je po drugi put izgovorio sudbonosno „da“ je to što je njegova sada zvanična supruga, navodno već skoro dva meseca u drugom stanju.

Kako izvor blizak novopečenim bračnim partnerima otkriva, Lazić se emotivnom partnerkom oženio samo dve nedelje nakon saznanja da će mu roditi dete.

– Katarina je najradosnije vesti podelila s Darkom pre svega 15 dana. Nije mogao da dođe sebi od sreće. Kako bi joj dokazao da je spreman da brine o njoj i bebi, pitao ju je da se uda za njega i čim je pristala, brže-bolje je zakazao opštinsko venčanje – navodi izvor i otkriva da su se bračni partneri međusobno dogovorili da naprave intimno slavlje na kom neće prisustvovati članovi njihovih porodica. – Iako je mnoge začudilo što su se venčali bez prisustva porodice, smatrali su da je tako najbolje s obzirom na to da su sve isplanirali na brzinu i da je Kaća na početku trudnoće. Gala slavlje ostaviće za kraj sledeće godine, kada se ona oporavi od porođaja. Porodice im to nisu zamerile, već su im požele svu sreću u braku i daljoj budućnosti – završava izvor.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.