KEBA SE RADUJE, A NJEGOVA LEPA ĆERKA ĆUTI: Nataša se posle 10 godina vraća u Srbiju! Istekao joj azil u SAD!

13:48

09.12.2022

Podeli vest:

Printscrin/IN/NK

Dragan Kojić Keba otkrio za njega lepe vesti – njegova mezimica uskoro dolazi u Srbiju.

Nataša Kojić, ćerka Dragana Kojića Kebe više od deceniju boravi u Americi. Iako su joj u Srbiji predviđali ozbiljnu muzičku karijeru, ona je iznenada odlučila da sve napusti i ode iz zemlje.

Bilo je teških trenutaka, kada je, kako su pisali mediji, jela jednu kiflu dnevno, a roditelji Olja i Dragan su joj finansijski pomagali. Oni su je nagovarali da se vrati u Srbiju, ali Nataša za to nije htela ni da čuje.

Ipak, sada je Dragan Kojić Keba otkrio lepe vesti, da njegova mezimica uskoro dolazi u Srbi.

– Ona je dobro i zdrava je što je najvažnije. Lepa je kao lutka, čak i lepša nego što je bila i ovom prilikom ću vam saopštiti da uskoro dolazi u Srbiju – istakao je folker sa srećom u glasu.

Inače, pored toga što piše filmsku muziku, ona snima modne editorijale, statira i pojavljuje se u šou-programima.

– Nisam bio u Americi zbog cele situacije. Zahvaljujući novoj tehnologiji i društvenim mrežama, čujemo se svaki ili svaki drugi dan. Nisam od onih roditelja da dete mora stalno da ti bude uz skut. Briga postoji, često me obuzme i nije mi lako. Samo ja znam kako mi je. Plačem za njom. Teške stvari koje osećam, pretočim u pesme. Imam dve-tri pesme koje sam posvetio njoj, ali ih još nisam snimio – izjavio je ranije Keba.
(Grandonline)

TI SI SAMI VRH Severina se skinula i oduševila pratioce na društvenim mrežama! Pevačica uživa u Jordanu, a fanove počastila izazovnim fotkama!

SEVE IMA 50 GODINA, A IZGLEDA SJAJNO: Jako volim da jedem i mogu puno da pojedem! Otkrivamo vam šta jede i pije lepa Splićanka

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.