SREDA ADAMS NOVA NETFLIKSOVA SENZACIJA Za par dana srušila rekorde gledanosti, a glumica DŽENA ORTEGA postala zvezda preko noći!

16:36

06.12.2022

Podeli vest:

printscreen/Netflix

Netfliksova hit serija „Sreda” koju je delom režirao legendarni Tim Barton, zaludela je svet, dok je glumica Džena Ortega u roli glavne junakinje koja nije ljubitelj socijalizacije, jarkih boja i veselog raspoloženja, postala zvezda preko noći.

Američki striming servis Netfliks ponovo ima hit seriju. Reč je o „Sredi”, priči o istoimenoj junakinji iz kultnih filmova „Porodica Adams” iz 1991. i 1993, sada tinejdžerki koju roditelji šalju u Nevermor akademiju gde uči da ispolji natprirodne moći.

Ova mešavina komedije i horora u režiji Tima Bartona za samo sedam dana uspela je da skine sa trona seriju „Čudnije stvari” čija je peta sezona početkom juna postavila rekord sa 335,01 miliona sati koji su gledaoci proveli uz nju. Publika je uz „Sredu” u prvoj nedelji prikazivanja provela 341,23 miliona sati, čime je ova tinejdžerska saga postala najgledanija serija na engleskom jeziku. Kako je to „Sredi” pošlo za rukom?

https://www.youtube.com/watch?v=Q73UhUTs6y0

(Politika)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.