PRINC HARI SE MASKIRAO U SPAJDERMENA! Razlog je veoma HUMAN, a kada pročitate njegove reči, neće vam biti svejedno!

14:51

04.12.2022

Podeli vest:

prinscreen/yt: Scotty's TV

Vojvoda od Saseksa snimio je božićnu poruku obučen kao Spajdermen, u saradnji sa Scoty’s Little Soldiers, dobrotvornom organizacijom koja pomaže deci pripadnika britanskih vojnih snaga.

Noseći kostim superheroja, princ Hari je rekao: „Božić je vreme kada nam veoma, jako nedostaju naši voljeni, i to je u redu, ali u isto vreme je moguće da se osećamo krivim što se zabavljamo bez naših roditelja“.

 

„Ali ovde sam da vas uverim da naši roditelji nesumnjivo žele da se uvek zabavljate, zato nemojte da se osećate krivim. Dozvoljeno vam je da se provedete najbolje ikada“, poručio je princ.

Inače, princ Hari je u poslednje vreme u žiži interesovanja javnosti jer se očekuje izlazak njegovih memoara, koji treba da budu objavljeni 10. januara 2023. godine.

Navodi se da će memoari obuhvatati period od Harijevog detinjstva, preko vojne dužnosti u Avganistanu do braka sa Megan Markl, i potom rođenje njihovo dvoje dece Arčija i Lilibet.

Sigurno je da javnost željno iščekuje da otkrije što više o odnosima na kraljevskom dvoru i periodu nakon što je vojvoda od Saseksa rešio da sa svojom suprugom – izađe iz kraljevske porodice.

 

(RTS)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.