OVO JE MILA, MAJKA PRVOG SINA MARINKA ROKVIĆA! Dario: Moja mama je divna žena. Uvek se trudila da mi priušti više nego što je mogla

10:54

01.12.2022

Podeli vest:

Pevač Marinko Rokvić, koji je preminuo pre nešto više od godinu dana posle teške bolesti, iza sebe je ostavio trojicu sinova, Daria, Nikolu i Marka. Nikolu i Marka je dobio u braku sa Slavicom, dok je Dario njegov prvi sin kog je  1984. godine dobio u vezi sa Milom.

Ljubav Marinka i Mile nije završila brakom, ali je Rokvić priznao sina i Dario nosi njegovo prezime.

Posle veze sa Milom, Marinko je upoznao Slavicu, sa kojom je 1985. godine dobio Nikolu, a tri godine kasnije Marka. Nikola i Marko su krenuli očevim stopama i grade pevačke karijere, dok se Dario ne bavi muzikom i već neko vreme živi i radi u Kanadi.

Dario je sve vreme bio u kontaktu sa Marinkom, ako i sa svojom polubraćom, Nikolom i Markom.

– Ja sam imao super detinjstvo dok se nije zaratilo u Sarajevu. Onda nam je bilo teško, ali sve je to život. Znao sam odavno da mi je otac pevač, slušao sam njegovu muziku na kasetama. Marinko i ja smo uvek bili u kontaktu, a nastavili smo da se čujemo i kada sam se preselio u Kanadu 1995. godine – rekao je jednom prilikom Dariom.

Mila, prva ljubav Marinka Rokvića, nikada se nije eksponirala javno i svojski se trudila da neguje prijateljske odnose sa ocem svog sina.

– Moja mama je divna žena. Uvek se trudila da mi priušti više nego što je mogla. Voleo bih da su Nikola i Marko odrasli sa mnom, ali takva je sudbina. Voleo bih i da smo bliže, ali tehnologija napreduje i u stalnom smo kontaktu.

Dario Rokvić svoju sreću pronašao je pored Portugalke sa kojom ima dva sina, Romea i Matea. Živi u Kanadi pa sticajem okolnosti nije mogao da stigne na sahranu pevača, ali je u Beograd došao na pomen posle 40 dana.

– Nije imao poslednju želju. Bio je vrlo ponosan na sve nas, na sve što smo postigli i kako smo dobri roditelji našoj deci. Bili smo bliski, i to je velika stvar. Moja, Markova i Nikolina deca su bliska. Vredan sam na oca, ali nisam talentovan za pevanje. Sinovi ne slušaju Marinkove pesme jer ne govore srpski, ali su svesni da je deda bio velika zvezda – rekao je o ocu koga je poslednji put video mesec dana pred smrt, piše „Stori“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

(Pink/Story)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.