ODBEGLI PANTER UOČEN KOD FEKETIĆA Lovočuvari na terenu

17:32

26.11.2022

Podeli vest:

Pixabay

Meštanin Feketića, Andrej Maljik, ustao je jutros kao i uvek i uputio se na svoj posao kako bi orao njivu.

Oko 12 sati izašao je iz svog traktora nešto da proveri. Crni obrisi u zelenišu neke njemu nepoznate životinje privukli su mu pažnju, a onda je usledio šok koji je ipak uspeo da zabeleži u video snimku.

– Vozio sam i vidim nešto crno i mislio sam da je pas lutalica. Taman da izvadim telefon i da snimim, kako sam pomislio na telefon, krenuo je da beži. U dve sekunde je istrčao 30 metara. Ostao sam u šoku – navodi Maljik za Republiku.

Kako dalje objašnjava, nije mu bilo svejedno od tog prizora pa se vratio u traktor iz kog nije nameravao da izlazi do daljnjeg.

– Posle nisam izlazio iz traktora, rekao sam kolegi da će me šlepati, ako negde zapnem, To se desilo danas oko 12 sati – objašnjava Maljik.

Snimak se veoma brzo proširio na društvenim mrežama, Maljik navodi da je lovačka služba nakon toga ekspresno izašla na teren.

– Video sam da je lovačka služba bila. Izašli su na teren da provere. Iskreno, mnogo se pričalo i pisalo o tome, nisam verovao da je tačno, ali kada sam ugledao tu životinju stvarno mi nije bilo svejedno i mogao bih da poverujem da je bio crni panter. Interesantno, onaj ko najmanje misli da je istina, kad vidi ovako nešto, ne može da se ne zapita – zaključuje Maljik.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.