ENGLESKA SE OBRUKALA Bez golova u utakmici protiv Amerike! Amerikanci napravili iznenađenje!

22:28

25.11.2022

Podeli vest:

printscreen/@TheEuropeanLad

Fudbaleri Engleske i Sjedinjenih Američkih Država odigrali su nerešeno 0:0 u drugom kolu grupe B Svetskog prvenstva u Kataru.

Od samog početka susreta videli smo jedan veoma dinamičan duel dve ekipe koje pretenduju na mesta koja vode u osminu finala Mundijala, iako pogodaka nije bilo.

Imala je Amerika dosta sreće kada je Kejnov udarac posle odbitka otišao u korner, da bi „jenkiji“ uzvratili udarac preko Mekenzija koji je neometano šutirao preko gola sa deset metara.

Englezi nisu koristili posed na najkonkretniji način, dok je Amerika mogla i do gola kada je Pulišić iskosa s leve strane pogodio prečku.

Odličnu priliku videli smo i krajem prvog poluvremena kada je udarac Maunta odbranio Tarner, pa se rezultat nije menjao do odlaska na odmor.

Početkom drugog poluvremena, inicijativu je prezeo američki tim, ali bez konkretnih opasnosti po gol Pikforda.

Usledio je prilično miran period meča i pored pokušaja trenera obe ekipe da izmenama razdrmaju svoj tim, a najizgledniju priliku imao je Kejn u nadoknadi vremena koji je glavom gađao pored gola.

Na kraju, slađi bod možda je otišao Engleskoj jer je posle dva kola sada na četiri boda i sa velikim šansama da obezbedi plasman u narednu rundu.

Sa druge strane, SAD ima dva osvojena boda do sada

U poslednjem kolu grupe B, Engleska će igrati protiv Velsa, SAD će odmeriti snage sa Iranom, a obe utakmice na programu su 29. novembra od 22 časova.

 

(sportske.net)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.