PORUKA ŽENAMA OD ANA MARIJE ŽUJOVIĆ O NASILJU KOJE JE DOŽIVELA: Ne čekajte, prvi put kada vam se desi nasilje, odmah ga prijavite!

14:46

25.11.2022

Podeli vest:

Printscreen/KurirTV

Danas je Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama.

O ovoj važnoj temi danas su voditelji Pulsa Srbije razgovarali sa  fitnes instruktorkom Anom Marijom Žujović, koja je bila žrtva nasilja.

Žujović je progovorila javno o nasilju koje je, pre sedam godina, izvršio njen verenik. Ona nije imala podršku roditelja, a ni javnosti.

– Generalno ne pričam puno o ovome, ali na ovaj poziv se uvek odazovem, i poručujem devojkama da nikad ne dozvole nasilje. Umesto da napadnu njega, ja sam napadnuta od strane javnosti i roditelja, pitanjima šta sam ja uradila da on to učini – rekla je Žujović i dodala da žene ne čekaju već da odmah posle prvog napada prijave nasilnika te da je ona tako postupila.

Fotografije koje su podelili u studiju Kurir TV ne ostavljaju onog koji ih vidi ravnodušnim, a ni Žujović koja je žrtva bila pre sedam godina.
Ona je ispričala da nije znala kako da reaguje kad je udario, ali i da se dvoumila koga da pozove. Voditeljima je otkrila da tužilaštvo još nije rešilo ovaj slučaj, jer je optuženi van zemlje.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.