ĐULKICA SAKIĆ O PROZIVKAMA POLUBRATA: Nikad nisam rekla da je Rašid silovao 20 devojaka, ali jeste zapalio moju kuću

14:37

24.11.2022

Podeli vest:

Printscreen/KurirTV

Nakon što je njen brat po ocu Rašid Sakić iz zatvora izjavio kako je ona izjavila, da on silovao 20 devojaka, Đulkica Sakić  se oglasila i tvrdi da nikada nije izjavila da je on 20    devojaka silovao, niti da ima vremena da se bavi njegovim životom.

-Ja nikada , ama baš nikada u životu nisam izjavila da je on silovao bilo koga, a kamoli dvadeset devojaka. Ja sam, tebi intervju davala i dok je Sinan rahmetli bio živ i uvek sam iznosila svoje mišljenje i o njemu i o Medi. Dok je tata bio živ nisu se oglašavali, a sada kada Sinana već četiri godine nema, javljaju se miševe i pričaju kojekakve nebuloze. Ima ona narodna izreka, „kada mačke nema, miševi kolo vode“.

Na naše pitanje koliko ju je ovo javno pismo „pogodilo“ od strane Rašida , Đulkica je odgovorila:

-Ja zaista više nemam ni vremena ni snage da se opterećujem čovjekom koji je u zatvoru. Ja sam majka, supruga, zaposlena žena, jednostavno moj dan je ispunjen velikim obavezama. Socijalni sam radnik, a trenutno radim u jednoj školi u Švicarskoj. Zamisli koliko moraš da budeš glup da izajviš kako neko ko već više od deset godina živi i radi u Švicarskoj treba dobije azil. A, priču o azilu sam čula već prije par godina od neke njegove rodice, kako je ona čula da sam ja na azilu i to u Njemačkoj, a ja sve vrijeme živim u Švicarskoj. Dakle, totalne nebuloze. Bilo bi super da sam na azilu, pa da živim sa pet do šest porodica u jednoj kući ,pa se ne bi maltretirala da plaćam veliku stanarinu.

Otkud Rašidu sada ta priča da si izjavila to o silovanim djevojkama?

-Kada je svojevremeno pisano o tom nekom njegovom silovanju, ja sam njemu privatno poslala poruku, da je sve to laž. Ja sam se čak iz svega toga isključila, a sve zbog toga što je sve to otišlo predaleko. On nije svjestan kakve sve to posljedice može da ima. Prvo mama Sabina je sama u Loznici, i ne želim da se njoj bilo šta desi. Kaže da će me tužiti zbog te navodno moje izjave, a ja njega još nisam tužila zbog zapaljene kuće. Mene novinari nonstop zovu da dam izjavu, a ja neću i ne želim. Sa tobom razgovaram jer znam da ćeš prenijeti sve onako kako sam rekla. U policiji imaju sve dokaze da on stoji iza paljenja kuće, imaju i video snimak kako eksploziv postavljaju u spavaćoj sobi. Nije bio sam, bilo ih je troje ili četvoro. Sada javno i čvrsto trvdim da on stoji iza akcije paljenja kuće, ja još nisam, ali policija je podnijela prijavu ,a to moram i ja sada kada dođem u dole. Kada budem u rukama imala papir ko stoji iza paljenja kuće, javno objaviti da se vidi ko i koliko laže.

Da li si bila problematična, kako tvrdi?

-Jesam bila sam, ali sam bila samo problematična mojim roditeljima i nikome više drugom. Zbog toga sam i otišla od njih što sam bila takva kakva sam bila. Ponavljam još jednom, pravila sam probleme svome ocu i majci, a ne drugim ljudima. Sve sam htela, probala, ali sam to bila ja. Danas vodim miran porodičan život. Gledam svoja posla i nikoga ne diram.

-Molim te objavi, napiši, da nikada nisam izjavila da je dvadeset djevojaka silovao, niti imam vremena da se bavim njegovim životom. Ako smatra da sam bila na azilu, bila sam i to mi je super, nemam problem sa tim, niti jesam ili nisam bila. A, po pitanju njega, pa on ima doživotnu zabranu ulaska u Švicarsku, zbog čega, to samo on zna. Da sam kao on, protjerali bi me već prvog dana. Ja imam podnesenu prijavu protiv njega, telefon mi je bio mjesec dana u policiji. Sve što sam javno govorila, govorila sam sa dokazima. Imovine nemam, i nemam oko čega da se borim, a to što sam dobila on je zapalio. Dakle, javno tvrdim da je Rašid zapalio moju kuću. Nit sam krala, nit sam pljačkala, nit sam ubijala, a ni kuće palila. I zbog toga sam jako sretna, da me se moja djeca jednog dana ne stide.

IMA SE, MOŽE SE! Milica Pavlović za 5 dana u Dubajiu iskeširala 5.000 EVRA za smeštaj! Evo u kom LUKS HOTELU pevačica odseda!

SAŠA POPOVIĆ TVRDI DA NIJE MUVAO NEDU: To što je NEDA napisala nije baš tačno! I Brena nije bila ljubomorna na nju!

Ekspress/B.Šišić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.