ALIBUNAR: Tri filmske projekcije dečjeg domaćeg filma “Vučje bobice”

08:29

23.11.2022

Podeli vest:

Foto: Promo plakat

ALIBUNAR – Centar za kulturu opštine Alibunar, uz podršku opštine Alibunar, u četvrtak 24. i petak 25. novembra, organizuje tri filmske projekcije dečjeg domaćeg filma “Vučje bobice” za svu decu starijeg školskog uzrasta iz ove opštine.
Projekcije će se održati u domovima kulture Banatski Karlovac, Alibunar i Ilandža. Za svakog učenika osam osnovnih škola iz deset naseljenih mesta iz opštine Alibunar obezbeđen je besplatan ulaz na zakazane projekcije filma “Vučje bobice”.

Raspored projekcija:
– Četvrtak, 24.11.2022 godine u 10 časova – Dom kulture Banatski Karlovac.
– Četvrtak,24.11.2022 godine u 13 časova – Dom kulture Alibunar.
– Petak, 25.11.2022 godine u 10 časova – Dom kulture Ilandža.

Za decu ostalih naseljenih mesta, koja će prisustvovati besplatnim projekcijama, opština Alibunar obezbedila je autobuski prevoz od škole do domova kulture.

Sinopsis filma:
Vučje bobice je duhovit i emotivno nadahnut porodični i dečiji film. Ova porodična avantura u režiji Sretena Jovanovića, nastala je prema ideji producentkinje Jelene Miljuš a po scenariju Todea Nikoletića, autora preko dvadeset knjiga za decu. Anđa (6) i njen brat Aleksa (12) pokušavaju da pronađu svoj put do sreće. Oni se odlučuju za beg na selo, kada sve postaje jedna avantura, puna neizvesnosti i neočekivanih obrta.

Autori filma okupili su glumačku ekipu u sastavu: Tijana Čurović u ulozi majke Isidore, Rastko Janković u ulozi oca Kamenka, zatim: Nada Blam, Vesna Stanojević, Rade Marijanović, Duško Radović i drugi.

Talentovani dečji tim glumaca predvode Simon Jegorević u ulozi sina Alekse i Nina Sinadinović u ulozi ćerke Anđe. Film traje 91 minut.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.