NOVI SKANDAL U KATARU? Fanovi sumnjaju da organizator plaća LAŽNE NAVIJAČE! Žele da upotpune atmosferu na ulicama zbog bojkota?!

09:54

22.11.2022

Podeli vest:

Foto: printscreen/yt: IT Support

Svetsko prvenstvo u fudbalu polako se zahuktava, a jednako kao dešavanja na terenu prati se i ono što se dešava na ulicama Katara.

Mnogo je snimaka na kojima se vide pristalice 32 reprezentacije koje su stigle do Mundijala, a sve više pričao o tome da se na većini snimaka pojavljuju lica istih ljudi uglavnom iz Indije i Katara.

Zbog toga su navijači počeli da sumnjaju da organizator turnira plaća „lažne navijače“ kako bi upotpunili atmosferu na ulicama, jer navodno dosta navijača je odlučilo da prvenstvo u Kataru bojkotuje zbog velikog broja nastradalih radnika tokom izgradnje stadiona.

Stvari su otišle toliko daleko da je i Vrhovni komitet Katara morao da reaguje na te tvrdnje.

– Veliki broj „novinara i komentatora“ na društvenim mrežama tvrdi da su klipovi navijača zapravo lažni i da na njima nisu navijači, već uljezi. Smatramo te tvrdnje razočaravajućim. Navijači brojnih reprezentacija Katar nazivaju svojim domom i doprineli su da lokalna atmosfera dostigne vrhunac organizujući parade širom zemlje i na taj način dočekujući brojne goste, navode iz Komiteta.

 

(Kurir sport)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.