POČELA SEZONA DOBRIH SVIRKI U „APOLU”: Nastupili „Kelti”, sledi „Rezervni plan”, pa Marko Luis

09:29

22.11.2022

Podeli vest:

Foto: Promo

 

 

Za fantastičnu žurku kakva dugo nije viđena u našem gradu i na kojoj su u dvorani „Apolo” đuskale i pevale sve generacije Pančevaca zaslužan je bend „Orthodox Celts”, koji je u tom prostoru održao koncert u petak, 18. novembra.
Posle tri godine srpski Irci vratili su se u naš grad kako bi svojim fanovima poklonili još jednu nezaboravnu svirku i to im je i te kako pošlo za rukom. Ređale su se dobro poznate stvari, ali i numere koje ovaj sastav ne izvodi tako često, što je frontmen benda Aleksandar Petrović, čuveni Aca Seltik, potvrdio, rekavši da druženje s publikom u Pančevu doživljava intimnije i emotivnije nego u drugim gradovima gde nastupa ovaj sastav, koji dogodine obeležava 30 godina postojanja. Jedna od numera koje su se mogle čuti na koncertu bila je i „Dirty Old Town”, koja Acu Seltika, kako je priznao, uvek kada je zapeva, podseti na naš grad. Zašto – nije teško zaključiti ukoliko znate engleski.
Sezona dobrih svirki nastavlja se u petak, 25. novembra, kada u 21.30 u „Apolu” nastupa „Rezervni plan”. Ovaj pančevački bend koncertom proslavlja svoj jedanaesti rođendan i poziva sve sugrađane na žurku. Ulaz je besplatan, pa nemojte propustiti priliku da uživate u nastupu ovih zaista sjajnih muzičara.
Sedam dana kasnije, 2. decembra, u istom prostoru nastupiće Marko Luis. Publika koja rado odlazi na svirke u „Apolo”, Marka i njegov bend pamti po fenomenalnom prethodnom koncertu, održanom u septembru prošle godine. Oni će ovog puta publici uživo predstaviti nove pesme, a nema sumnje da će svirka ponovo premašiti očekivanja svakog ko bude u „Apolu” 2. decembra u 21.30. Redovna cena ulaznica na biletarnici Doma omladine je 1.200 dinara, a na dan koncerta biće 1.500 dinara. Broj mesta je ograničen.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.