NEDA UKRADEN SLAVI ARANĐELOVDAN: Evo šta će se naći na njenoj slavskoj trpezi! Pohvalila se tradiconalnim Imotskim kolačem

13:55

21.11.2022

Podeli vest:

Foto: Printscreen/KurirTV

Neda Ukraden, koja se uživo uključila u studio Kurir TV čestitala je slavu svima koji obeležavaju Aranđelovdan i, kako je to i njena krsna slava, podelila je sa gledaocima šta će biti na njenoj trpezi i kako ona proslavlja ovaj dan.

Gledaocima se pohvalila tradiconalnim Imotskim kolačem koji se pravi samo u njenom rodnom kraju.

– Crkva Bogorodičine crkve u Imotu slavila je 300 godina postojanja, tom prilikom kupila sam i ovaj fantastičan kolač. Pravi se po jedinstvenom receptu, nema brašna, a preukusna je. Obišla sam 1.000 kilometara da bih je donela – rekla je Ukraden.

A recept za sarmu nije htela do detalja da otkriva.

– Imam recepturu za čuvenu sarmu i unuke su mi pomagale da ih pravim. Ne smeju da budu gnjecave, a pravim ih od junećeg mesa i malo slaninice – otkrila je Ukraden.

Podelila je i utiske sa koncerta u Sloveniji.

– Juče sam pevala u Sloveniji i oni su nekako saznali da slavim slavu danas i poklonili mi ovu božanstvenu vazu i svećnjak. Vidite kako pesma spaja razne ljude, nacije, vere – rekla je Ukraden.

Ona je takođe iskoristila priliku da čestita Đokoviću na pobedi i nazvala ga srpskim herojem.

– Đokovića sam gledala juče. Čestitam našem heroju! Stvarno je prevazišao sve svoje neprijatelje, on je stvarno primer čojstva i junaštva kao pravi arhanđel – rekla je Ukraden.

Sa žaljenjem je podelila svoje empatije sa svim postradalim u poplavama u Tutinu i Novom Pazaru.

– Svim građanima bore sa nesrećama poručila bih, da im želim da prođu sa što manje štete i žrtava. Koliko je lepih toliko je loših stvari – rekla je Ukraden.
– Pazite danas koliko jedete, nemojte preterivati, danas nije posna slava – dodala je za kraj Ukraden

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.