ŽELEZNIČAR ZA KORAK BLIŽI CILJU: Minimalna pobeda protiv Jedinstva iz Uba pred zimsku pauzu u prvenstvu

10:05

21.11.2022

Podeli vest:

Printscreen/Facebook/Fk Železničar Pančevo

Jedini pančevački fudbalski prvoligaš FK Železničar, pobedom nad ekipom Jedinstva iz Uba 2:1 (1:0) stavio je tačku na jesenji deo sezone u Mozzart Bet Prvoj ligi Srbije.

Veoma hladan, tmuran i kišovit dan nije sprečio Željine najvatrenije navijače da se u sasvim pristojnom broju okupe na Sportskom centru Mladost i da lično isprate igrače omiljenog kluba na zasluženu zimsku pauzu.

Printscreen/Facebook/Fk Železničar Pančevo

Utakmica je bila teška, a protivnik, prema ocenama Tomislava Sivića, šefa struke Železničara – najbolji koji je ove jeseni gostovao u Pančevu. No, sreća je bila na strani domaćina.

Golove za Železničar postigli su Milan Mirosavljev (p) u 10. i Luka Petrović u 58. minutu. Dva minuta kasnije stigla je osveta gostiju u vidu pogotka koji je postigao fudbaler poreklom iz Gane – Kvaku Karikari.

Železničar na pauzu odlazi relativno mirno budući da je trenutno treći na tabeli, ali sa istovetnim brojem bodova (37) koliko ih ima i drugoplasirani Grafičar.

Na prvom mestu je IMT sa 43 boda, a ispod Železničara na četvrtom mestu je Radnički iz Sremske Mitrovice sa 29 bodova.

Printscreen/Facebook/Fk Železničar Pančevo

Tomislav Sivić istakao je danas nakon utakmice da će prvotimci Železničara nastaviti sa treninzima do 10. decembra, a nakon toga sledi predah do 10. januara, kada počinju pripreme za drugi deo sezone.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.