POBEDA CRNO BELIH U ŽELJKOVOM RODNOM GRADU: Partizan rutinski savladao Borac iz Čačka sa 81:62

08:16

07.11.2022

Podeli vest:

Printscreen/yt/Aba Liga J.T.D

Fantastična serija u poslednjoj deonici prelomila pobednika.

Ekipa Partizana je stigla do nove, šeste pobede u AdmiralBet ABA ligi pošto je savladala Borac sa 62:81.

Danas je u Čačku bila sjajna atmosfera, kao što se i očekivalo u gradu Željka Obradovića, hala kraj Morave je bila ispunjena do poslednjeg mesta i sve je mirisalo na odličnu košarkašku predstavu.

Partizan je na početku utakmice igrao odlično u odbrani, Borac je promašivao trojke (prvu pogodili tek krajem druge deonice), a crno-beli su imali solidan učinak i u napadu.

Prednost je porasla u drugoj deonici i na preko 10 poena razlike, ali je Borac uspeo da se vrati u igru i da smanji na samo poen zaostatka posle poena Novakovića.

Ipak, Panter, Trifunović i Anđušić su vratili ozbiljniju prednost Partizana. Pored svega, Naneliju je stradala arkada.

Jam Madar je trojkom otvorio drugo poluvreme, ali se Borac probudio u odbrani, crno-beli nisu pogodili ništa, agonija je trajala, a Borac je smanjivao rezultat.

Ipak, pogodak Pantera sa linije za slobodna bacanja, potom i pogodak Vukčevića, Borac je i dalje imao problema u napadu i očas posla su crno-beli ponovo hitali ka pobedi.

Falila je još jedna mini-serija crno-belih kako bi osigurali pobedu u poslednjoj deonici, a to se i desilo, Trifunović je pogodio trojku, potom i Naneli, a onda i Anđušić za seriju 9:0 koja je rešila pitanje pobednika. Kada je Naneli pogodio trojku bilo je 70:52 u korist Partizana i tada je bilo sve gotovo…

U Borcu 15 poena Radonjić, Hejl je imao 9 poena, koliko i Novaković. Trifunović najviše poena u Partizanu, 14, Anđušić 12, a Naneli i Ledej po 11.

Sportske.net

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.