VESELILE SE UZ USTAŠKE PESME A ONDA PONIŽENE KAO NIKAD DO SAD! Crnogorske rukometašice slavile pobedu uz Tompsona, pa doživele najveći poraz u istoriji!

11:12

17.11.2022

Podeli vest:

Foto: printscreen/yt: Ovidiu Toma

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore našla se u centru pažnje, zbog proslave i muzike koja se čula na snimku za društvene mreže posle pobede nad Rumunijom na Evropskom prvenstvu.

Crnogorke su se našle u centru skandala tokom Evropskog prvenstva u rukometu, jer su nakon pobede nad Rumunkama (35:34) u drugoj fazi turnira, slavile veliku pobedu uz stihove kontroverznog hrvatskog pevača Miroslava Škora.

Pesma „Sude mi“ koju su devojke pevale u autobusu na povratku iz hale u hotel važi za jednu od najpopularnijih numera među hrvatskim sportistima.

Oni svoje trijumfe proslavljaju uz numere Marka Perkovića Tompsona i Miroslava Škora, pa se za njih dvojicu može reći da su najpoznatiji nacionalistički muzičari u Hrvatskoj. Ovog puta su poznatu pesmu iskoristile rukometašice Crne Gore.

A u sledećem kolu pod utiskom Tompsona, četa selektorke Bojane Popović, inače rođene u Nišu, doživela je najteži poraz na evropskim prvenstvima, a primila je i najviše golova na jednom meču.

Naime, u poslednjoj utakmici u grupi Crnogorke su poražene od Holandije neverovatnim rezultatom 45:25. Istorijski poraz, šamar koji će da bridi sve do polufinala, gde će odmeriti snage sa Danskom i nadamo se neće imati priliku da proslave trijumf.

– OK je promašiti i pogrešiti, ali mi je prosto neverovatno da se ne boriš za ovaj grb. Nismo hteli neke igračice da trošimo, ali po meni je sramota da rukometašice koje su dobile minutažu na ovakvom turniru nemaju više volje i želje da se u odbrani bore. U šoku sam, ali to je ono što mi imamo, čime raspolažemo. Kad na terenu nije prva postava od koje se najviše očekuje, to je kvalitet sa kojim raspolažemo. Nama je svaka karika bitna, kad nemamo četiri-pet igračica, onda se vidi gde smo i šta smo – rekla je Popovićeva nakon utakmice, devojka rođena u Srbiji.

Ni slova o gestu njenih izabranica i veličanju ustaša tokom proslave trijumfa.

(Novosti)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.