TOTALNI OBRT?! Prebijena mušterija kineske radnje pre tuče PESNICOM UDARILA VLASNICU i lomila stvari po radnji? VLASNIK RADNJE: PO SREDI JE BILA PLJAČKA!

13:18

16.11.2022

Podeli vest:

Foto: printscreen/ig: serbialive_beograd

Danas se proširio snimak video nadzora iz kineske radnje, gde je devojka brutalno pretučena nakon što je htela da zameni oštećeni artikal. Nakon burnih reakcija, objavljeni su novi snimci koju pokazuju šta je prethodilo nasilju.

U kineskoj radnji u Vinči juče oko 12.30 časova došlo je do okršaja između vlasnika i jedne žene – kupca.

Danas su se pojavili i novi snimci tuče na Instagram stranici Serbia Live Beograd.

Na njima se vidi žena kako se rve i vuče sa još dva Kineza koji rade u ovoj prodavnici, dok oni pokušavaju da joj otmu stvar koju je držala u ruci.

Sve se to dešavalo najpre na ulazu u tržni centar, a potom i ispred, usred bela dana, naočigled svih prolaznika koji su u čudu to posmatrali.

Druga devojka je pokušavala sve vreme da ih razdvoji.

U jednom momentu Kinez koji ju je čupao za kosu je pao i udario se.

Podsetimo, u kineskoj radnji u ovom delu grada je došlo do sukoba između dvoje ljudi, a tom činu prethodila je rasprava na kasi.

Kako se vidi na snimku nadzornih kamera, dostavljenom i policiji, sukobu je prethodila rasprava oko ćebeta. Žena kupac je bacila ćebe dok je stajala na kasi, kao izraz nezadovoljstva, a potom krenula ka izlazu. Usput je počela da uzima „sitnice“ sa rafova i stavlja ih u svoju kesu.

Prodavac ju je u tom času fizički sprečio da odnese neplaćene artikle. On je, čini se, na osnovu videa, uzeo kesu i iz nje izvadio neplaćenu robu. Potom je žena počela da obara izložene artikle, a on je krenuo grubo da je izgurava napolje, posle čega je došlo do tuče.

Kako sazanjemo, slučaj je prijavljen policiji, a saslušana su oba učesnika u sukobu i članovi porodice, vlasnici radnje.

Dodala je i da je na mestu sukoba zatekla vlasnicu radnje sa oteklim licem. Nju je pre toga pesnicom udarila žena sa snimka.

Na društvenim mrežama kasnije se oglasio i vlasnik kineske radnje, navodeći da je posredi bila pljačka, te da su delovali „samo da zaštite bezbednost sopstvene imovine“.

(Republika.rs)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.