HTELA DA VRATI OŠTEĆENI ARTIKAL, A DOBILA VREĐANJE I BATINE! U kineskoj radnji se dogodio incident kada je devojka htela da vrati milje! (VIDEO)

12:00

16.11.2022

Podeli vest:

Foto: printscreen/ig: serbialive_beograd

Tri Kineza su pretukla devojku koja je htela da zameni oštećeni artikal koji su joj prodali. Bili su neljubazni, vređali je, i nisu hteli ni da joj vrate novac.

Policija je bila na uviđaju i dobiće samo novčane kazne – piše na instagram profilu serbialivebeograd.

Kako se na snimku vidi, dva Kineza skočila su na devojku i krenuli da je vuku za duks i udaraju po telu.

Kako piše u opisu objave, devojka je došla da zameni neko milje za sto u vrednosti od 300 dinara i pritom kupila tada za 3000 dinara neke sitnice kod njih.

– Kada je došla na kasu i završila sa kupovinom, pokušala je da zameni proizvod na šta su oni bili jako neljubazni i opsovali je i ona je bacila njima na kasu to milje, krenula ka izlazu i rekla im uzeću vam jednu jelkicu za auto u vrednosti od 100 dinara kao zamenu za ovo milje, na šta su Kinezi skočili i izleteli iz kase, počeli da je guraju i vuku po prodavnici – navode na instagram stranici.

Na slikama koje su osvanule po društvenim mrežama vidi se crvenilo i ogrebotine po vratu i grudnom košu. Pocepana joj je majica i slomljen nokat na ruci. Kako kažu na društvenim mrežama, u Urgentnom centru stavili su joj kragnu, polomljeni su joj zubi i ima teške telesne povrede.

(Blic)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.