MNOGO SAM JELA I UGOJILA SE KAO MEČKA Ruža Rupić za 2 meseca SMRŠALA 18 KG! Ovo je njen jelovnik

10:48

21.11.2022

Podeli vest:

Foto: Printscreen/YT

Ruža Rupić skinula je čak 18 kilograma za samo dva meseca! Pevačica i influenserka priznaje da je oduvek kuburila s kilažom jer mnogo voli da jede. Imala je 78 kilograma, a sad 60 kilograma.

– Mnogo sam jela i ugojila se kao mečka! Baš sam preterala! Probala sam milion dijeta, ali nijedna mi nije pomogla da smršam. Napokon sam uspela da za dva meseca izgubim 18 kilograma – kaže Ruža i objašnjava kako se stesala:

– Držim keto dijetu. Njena suština je da organizam upadne u ketozu, pa da se energija uzima iz masti, a ne iz ugljenih hidrata. Da bih započela taj proces, iz ishrane sam izbacila žitarice, slatkiše, alkohol, sokove i mahunarke.

Pevačici je nutricionistkinja sastavila nedeljni plan obroka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ruza Rupic (@ruza_rupic)

– Jedem pet puta dnevno. Čim ustanem, pojedem proteinsku čokoladicu, a nakon tri sata popijem proteinski šejk. Uglavnom ručam povrće, a ponekad i picu sa smanjenim sadržajem masti. Užinam proteinski puding, a večeram slanu palačinku sa sirom i salatom od krastavca. Nije mi teško da se tako hranim, čak i na putovanjima ili kad nastupam vikendom. Naravno, ne planiram da budem na dijeti zauvek, ali sa šećerom i belim brašnom sam završila – priča Ruža za Informer i dodaje da je sada puna samopouzdanja:

– Konačno mogu da stanem ispred ogledala u vešu ili kupaćem i da kažem da sam dobra riba. Prija mi kada me ljudi hvale i govore mi da lepo izgledam. Pevačica, koja je nedavno promovisala pesmu „Opsesivni“, dva puta nedeljno trenira.

– Nikada ranije nisam išla u teretanu! Kad mi je ostalo da izgubim još samo pet kilograma, počela sam da vežbam da bih oblikovala telo – kaže Rupićeva.

Ovo jede Ruža Rupić

Doručak: Proteinska čokoladica
Ručak: Juneće meso i salata

Večera: Riba i salata

Trik savet: Da bi se ubrzao metabolizam razmak između obroka treba da bude tri četiri sata.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.