BIVŠI RUKOMETAŠ CRVENE ZVEZDE MILOŠ MEDENICA UHAPŠEN ZBOG POSEDOVANJA DROGE! Ove godine postao direktor klinike za lečenje zavisnosti

12:48

15.11.2022

Podeli vest:

Bivši rukometaš Crvene zvezde, Miloš Medenica, koji je uhapšen sinoć na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ jer mu je u donjem vešu nađena kesica sa drogom, direktor je klinike za lečenje bolesti zavisnosti!

Kako saznajemo, on je direktor postao ove godine i samo nekoliko meseci kasnije „pao“ je sa osam grama heroina koje je pokušao da unese u avion.

„Mesto gde novi životi započinje. Ako mislite da nema nade, varate se“, slogan je ove privatne klinike, a na sajtu se navodi da je ovo je moderna bolnica koja leči svaki oblik zavisnosti od 7 do 14 dana, bez supstitucione terapije na kraju lečenja.

Medenica je, inače, bio u žiži javnosti i 2014. godine, kada je bio pozitivan na doping testu, posle utakmice trećeg kola Superlige i to na zabranjene supstance – karboksi THC i sibutramin (stimulans koji se nalazi u suplementima, ali i zelenom čaju).

Antidoping agencija Republike Srbije objavila je tada da je srednji bek Crvene zvezde pozitivan na zabranjene supstance – karboksi THC i sibutramin (stimulans koji se nalazi u suplementima, ali i zelenom čaju). Rukometni savez Srbije, doneo je tada odluku o privremenoj suspenziji sportiste do okončanja postupka.

Podsetimo, Medenica je došao na aerodrom odakle je trebalo da otputuje za inostranstvo. Međutim, dok je stajao u redu da čekira avionsku kartu, navodno je nervozno cupkao nogom i često izlazio iz reda i vraćao se. Policajcima koji patroliraju na aerodromu je bilo čudno njegovo ponašanje, a kada su mu zatražili dokumenta, Medenica je počeo da viče i da traži objašnjenje zašto mu policajci traže pasoš.

Kako prenose mediji, patrola ga je zatim zamolila da pođe sa njima u službene prostorije, ali Medenica je u panici počeo nekog da poziva telefonom. Policajci su zatim pokušali da mu oduzmu telefon, ali je on počeo da ih gura i da se otima. Budući da je korpulentan i veoma snažan , savladan je tek nakon što je došla specijalna jedinica koja obezbeđuje aerodrom.

Prilikom pretresa u službenim prostorijama, kod Medenice je u donjem vešu okrivena kesica u kojoj je bilo osam grama heroina. On će, izuzev posedovanja droge, odgovarati i za napad na službeno lice.

(Kurir)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.