FILIP POŠAO DA BODRI SVOJ RADNIK, PA PRONAŠAO NOVČANIK: Pripadao je Zvezdanu Terziću, a mladi momak nije ni jednog trenutka imao dilemu, već ga je odmah vratio vlasniku

12:58

15.11.2022

Podeli vest:

Foto: Privatna arhiva

Filip Cvetković iz Surdulice, neposredno pre fudbalskog meča između Radnika i Crvene zvezde, zajedno sa svojim prijateljem Nemanjom Jovanovićem pronašao je novčanik Zvezdana Terzića generalnog direktora beogradskog kluba. Ističe da nije imao dilemu, pa su novčanik odmah vratili i napominje da su svojim primerom želeli da podstaknu i ostale sugrađane da budu dobri domaćini.

Generalni direktor Crvene Zvezde, koja je u nedelju pobedila domaći Radnik, nije imao sreće samo u igri njegovog tima, već i da njegov novčanik pronađe Surduličanin Filip Cvetković zajedno sa svojim prijateljem Nemanjom Jovanovićem sa kojim je toga dana pošao da bodri lokalni klub.

Printscreen/yt/Pancevo Rtv

21-godišnji Cvetković, koji je po zanimanju frizer, kaže da se sa Terzićem susreo u jednoj hamburgernici gde su obojica kupovali hranu.

Pored novčanika, kako kaže, Terzić je zaboravio i naočare, a onda su se zajedno sa Nemanjom uputili ka loži kako bi vratili pronađeno.

Ističe da ni Terzić nije primetio da je izgubio svoj novčanik i naočare, kao i da je pokazao veliku zahvalnost zbog gesta Surduličanina.

Cvetković kaže da bi novčanik vratio bilo kome, a da su ovim potezom želeli da pokažu kako su Surduličani dobri i pošteni domaćini.

Svojim primerom poslao je poruku i ostalim sugrađanima da kad god su u prilici da nekome pomognu, to i urade, jer je zadovoljstvo mnogo veće kada ne činimo stvari iz ličnog interesa već za druge, zaključuje on.

Juznevesti.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.